Asociația GT Auto Club Sportiv revine la DOMNEȘTI-ARGEȘ

| 30 iulie 2021 | 0 Comments

După pauza de anul trecut (din cauza restricțiilor pandemice), revenim cu mare plăcere la Domnești din Argeș, gazda  unuia dintre cele mai spectaculoase întreceri automobilistice din România. Vorbim despre cea de-a V-a etapă de îndemânare auto din acest an, a Campionatul Național de Îndemânare Auto (CNIA) și Campionatului Național de Super Slalom (CNSS), organizate de Asociația GT Auto Club Sportiv și sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv.

Primăria din Domnești, gazda evenimentului, se va implica ca și în anii trecuți în organizare, oferindu-ne condiții excelentre de concurs, cu un traseu generos, curat, și toate serviciile asigurate de pază, de ordine, de stingere a incendiilor, salvare, etc..

Aflându-ne în partea a doua sezonului competițional a celor două campionate, CNIA-CNSS, în dorința de a-și consolida poziția în clasamentul anual, piloții vor merge cât mai tare posibil, cu elemente spectaculoase de viteză și derapaje controlate, dar fără penalizări, fiecare punct obtinut fiind important în clasamentele pe grupe, clase, open și echipe.

 În clasamentul open al CNSS întrecerea continuă între cei trei bucureșteni, Vlad Soare (primul clasat până în acest moment) cu Toyota MR2, cu un avans considerabil de 72 de puncte, urmat de Dorin Șerban cu Audi TT-33 de puncte,   pe locul trei, la numai un punct diferență, Marius Voicu cu VW Golf 6R–32 de puncte.

În clasamentul open al CNIA, lupta continuă între frații Oancea din Galați, George-Traian (primul clasat până in acest moment)-80 de puncte, cu Suzuki Swift Sport, Cristian-Traian (al doilea clasat)-54 de puncte, cu Citroen C2 VTS și Răzvan Despa din Giurgiu (al treilea clasat)-46 de puncte, cu Honda Civic.

Va fi, de asemenea o luptă foarte strânsă și spectaculoasă în toate grupele și clasele celor două campionate, pentru debutanți, avansați, electrice,  juniori, femina și echipe.

Clasamentele actualizate după primele patru etape:

https://cnss.gtautoclub.ro/clasament-general/

https://cnia.gtautoclub.ro/clasament-general/

Vineri sunt programate antrenamentele libere în intervalul orar 14.00-20.00, sâmbătă, începând cu ora 10.30 se va desfășura antrenamentul cronometrat, urmat de cele două manșe de concurs, iar festivitatea de premiere va avea loc în jurul orei 17.30.

Evenimentul va fi transmis online, în ziua de sâmbătă, începând cu ora 10:30 pe pagina de Facebook a FRAS.

Câștigătorii vor fi răsplătiți cu diplome, cupe, premii de la Metabond, Tegee International, Omega Motorsport, Repsol, vinuri spumante Angelli, iar piloții participanți vor beneficia de service de roți gratuit  la AutoZone-Vianor. Concursul este susținut și de gazda evenimentului, Primăria Domnești din Argeș.

Scopul evenimentului este atragerea pasionaților de automobilism, a posesorilor de automobile de serie și de competiție, formarea și dezvoltatea abilităților specifice acestui gen de competiție.

Nu ezita să te înscrii. Contactează-ne, sigur vom găsi o grupă potrivită pentru tine: competiția se adresează piloților debutanți și avansați, în funcție de cilindree, puterea motorului și vechimea în aceste competiții.

Pentru înscrieri și alte informații: www.gtautoclub.ro

Credit foto: Cornel Badea

Sursa: comunicat remis Autostiri.ro


Tags: , , , ,

Category: Altele, Prima pagina

Citește articolul precedent:
Raliul Clujului, 24-26 septembrie

Ne apropiem cu pași repezi de Raliul Clujului (24-26 septembrie), care va conta atât ca şi etapa a 9-a a...

Închide