spot_img

Alfa Romeo urcă pe scenă la Salonul Auto de la Bruxelles 2023

  • În lumina reflectoarelor Salonului Auto de la Bruxelles, începând de vineri, 13 ianuarie, Alfa Romeo va fi prezentă la eveniment cu un stand dedicat, unde vizitatorii vor putea aprecia gama reînnoită Alfa Romeo.
  • Cea de-a 100-a ediție a Salonului Auto din Belgia reprezintă cadrul ideal pentru debutul noilor Giulia și Stelvio, expresia „designului atemporal” tipic mărcii italiene.
  • La standul Alfa Romeo, pasionații pot intra în contact cu Tonale Plug-In Hybrid Q4, reprezentând „sportivitatea eficientă” Alfa Romeo și primul pas al mărcii spre sportivitatea viitorului.
  • Nu în ultimul rând, Tonale Hybrid: primul C-SUV hibrid al mărcii, electrificarea acestuia fiind concepută pentru a extinde valorile mărcii și a ADN-ului său, oferind o experiență de conducere hibridă autentică.
  • Alfa Romeo 33 Stradale din 1967 este regina standului și a Salonului Auto: Prețiosul prototip aparținând Muzeului Alfa Romeo reprezintă cea mai prestigioasă și mai valoroasă mașină de la Salonul Internațional de Automobile de la Bruxelles.

Alfa Romeo este vedeta celei de-a 100-a ediții a Salonului Auto de la Bruxelles, primul eveniment internațional al anului, care reunește cele mai importante mărci auto. Pentru marca italiană este o oportunitate de a prezenta, în premieră, noile Giulia și Stelvio, care evoluează în ceea ce privește stilul și tehnologia. Vedeta standului Alfa Romeo este Tonale, în versiunile Hybrid și Plug-In Hybrid Q4. Tonale reprezintă un punct de referință în procesul „de la zero la zero” al mărcii, care va face ca Alfa Romeo să fie cea mai rapidă marcă de pe scena auto globală care va trece de la zero vehicule electrificate (la începutul anului 2022) la o întreagă gamă de vehicule cu zero emisii în 2027.

De asemenea, pentru a încânta vizitatorii de la Salonul Internațional de Automobile, va fi prezentat un exemplar al modelului Alfa Romeo 33 Stradale din 1967, un simbol al stilului, o muză inspirațională și cel mai înalt punct de referință pentru designerii de la Centro Stile Alfa Romeo. Recunoscută universal ca fiind una dintre cele mai frumoase mașini proiectate vreodată, acest exemplar este prototipul mașinii de stradă 33 care aparține Muzeului Alfa Romeo din Arese. În calitate de regină a salonului, 33 Stradale înfrumusețează astfel un stand deja plin de noutăți, dar nu numai atât, acest exemplar reprezintă cea mai prestigioasă și mai valoroasă mașină de la Salonul Internațional de Automobile de la Bruxelles.

Tonale Plug-In Hybrid Q4: expresia “eficienței sportive” Alfa Romeo 

Tonale este cel mai eficient Alfa Romeo din toate timpurile: prima mașină echipată cu certificat digital NFT. Conectivitate la cel mai înalt nivel și un sistem Infotainment complet nou.

Cu Tonale Plug-In Hybrid Q4, Alfa Romeo își propune să definească paradigma “sportivității eficiente”, primul pas spre sportivitatea viitorului, conform mărcii. Tonale Plug-In Hybrid Q4 este cel mai eficient Alfa Romeo de până acum, cu emisii de Co2 de 26g/km pentru a accesa centrele orașelor fără restricții și cu o autonomie de peste 80 Km în modul complet electric pentru o mobilitate zilnică superioară. În plus, acesta oferă o autonomie totală de peste 600 km în regim extraurban.

ADN-ul Alfa Romeo: Tonale Plug-In Hybrid Q4 este cea mai sportivă versiune a gamei și cea mai performantă din clasa sa în ceea ce privește agilitatea și dinamica de condus și este echipată cu un sistem de motorizare Plug-In Hybrid dedicat, pentru o putere totală de 280 CP, cu o tracțiune integrală de tip Q4, concepută pentru a garanta cea mai bună tracțiune și siguranță. Confort, calitate, spațiu și izolare fonică de vârf de gamă.

Alfa Romeo Tonale Hybrid: Electrificarea concepută pentru a perpetua calitățile mărcii și ADN-ul său 

Alfa Romeo Tonale hibrid reprezintă primul C-SUV electrificat al mărcii. Protagonistul standului este grupul motopropulsor hibrid cu sistemul de propulsie VGT (Geometrie Variabilă) hibrid de 160 CP și 48V, fără precedent și exclusivist, specific Alfa Romeo, capabil să transmită puterea către roți chiar și atunci când motorul cu ardere internă este oprit. Electrificarea este concepută pentru a deservi marca și ADN-ul său, oferind o experiență de condus hibridă autentică. Dinamica și agilitatea condusului reprezintă caracterul tipic Alfa Romeo grație soluțiilor tehnice speciale, cum ar fi cea mai directă direcție din segment, sistemul brake-by-wire de frânare regenerativă, „Dynamic Torque Vectoring” și suspensia electronică „Alfa Active Suspension” cu geometrie, unghiuri caracteristice și rigiditate specifice.

Noile Alfa Romeo Giulia și Stelvio: “design atemporal”

Un nou look în 2023 pentru Giulia și Stelvio, care evoluează în ceea ce privește stilul și tehnologia.

Cele două modele prezintă un nou aspect, grație farurilor sofisticate Full-LED Adaptive Matrix și a noii grile „Trilobo”, care evocă un puternic sentiment de familie cu Tonale. Tehnologia și conectivitatea ating noi culmi prin noul tablou de bord complet digital, cu designul istoric „telescopic”. „Alfa Connect Services” oferă confort și siguranță maximă la bord, concepute pentru a oferi actualizări „Over the Air”.

De asemenea, în premieră pe Noile Giulia și Stelvio, se află tehnologia NFT (Non-Fungible-Token), care se bazează pe conceptul de „card blockchain”: un registru digital criptat și nemodificabil în care sunt înregistrate principalele informații despre fiecare vehicul. Dinamica de condus a mărcii rămâne un punct de referință în categoriile SUV și sedan grație distribuției perfecte a greutății, agilității și greutății celei mai bune din clasa sa și a unei direcții extrem de precise.

Pentru prima dată, publicul va putea urca la bordul modelului Giulia în echiparea „Competizione”, seria specială care reprezintă versiunea de top și care introduce noua culoare exclusivă „Moon Light” gri mat. Stelvio, pe de altă parte, este disponibil în echiparea Sprint, caracterizată de o puternică conotație sportivă.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- FII CALM LA VOLAN -
15,349FaniÎmi place
703CititoriConectați-vă
1,380AbonațiAbonați-vă

Ultimele articole

- Partener Danny Ungur Racing -
- Brașov Amanet Auto-spot_img

Parteneri Autostiri