Alex Mirea cucereste Sinaia -„Aici si acum”!

| 27 iulie 2021 | 0 Comments

Sub celebrul slogan ,,Aici si Acum” s-a desfasurat la Sinaia editia numarul 5 a Campionatului National de Viteza in Coasta. Pentru un weekend, Sinaia a devenit un adevarat loc de joaca pentru cei mari, care, dupa aproape o luna de pauza au revenit la start cu forte proaspete pentru a-si demonstra talentul. Sub privirile spectatorilor aflati pe margine, putem spune ca tabloul a fost unul complet, la start aflandu-se peste 40 de concurenti veniti din toate colturile tarii dar si din strainatate.

Sub acelasi slogan si cu un parcurs memorabil reuseste si Alex Mirea sa obtina a doua victorie din cariera sa.

Alaturi de un alt material de concurs, de data aceasta un Radical SR-1, dar cu la fel de multa determinare, Alex cucereste cei 3,5 de proba speciala, reusind sa obtina cei mai buni timpi atat in ziua dedicata antrenamentelor cat si in cea dedicata concursului.

Inca de la inceputul zilei de sambata, cronometrul l-a adus pe prima pozitie in cele doua manse de antrenamente cronometrate, pe locul doi aflandu-se Octavian Ciovica iar pe trei Silviu Dumitrescu.

Duminica, ziua concursului a debutat cu doua manse de recunoasteri in urma carora brasoveanul Octavian Ciovica a obtinut locul I, in urma sa aflandu-se Silviu Dumitrescu si Alex Mirea.

Surpriza insa a venit in concurs, cand, pe prima mansa Mirea a reusit sa obtina un fantastic timp de 1:52,7. Chiar daca in a doua mansa timpul sau a fost mai slab iar Silviu Dumitrescu l-a invins, Alex a reusit insa sa obtina cea mai inalta treapta a podiumului in clasamentul general, devenind astfel King of the Hill. In urma sa , podiumul general a fost completat de Silviu Dumitrescu si Costel Casuneanu.

Urmatoarea etapa a Campionatului este programata la sfarsitul lunii august pe taram maramuresan.

Credit foto: Mihnea Tatu


Tags: , , , , ,

Category: Altele, Prima pagina

Citește articolul precedent:
Raliul Clujului, 24-26 septembrie

Ne apropiem cu pași repezi de Raliul Clujului (24-26 septembrie), care va conta atât ca şi etapa a 9-a a...

Închide