spot_img

Adrian Raspopa pleaca cu amintiri placute spre Danube Delta Rally

Adi_Raspopa@Raliul Aradului 2014Adrian Raspopa conduce in clasamentul automobilelor cu doua roti motrice cu doua victorii din doua etape

A treia oprire a Campionatului National de Raliuri vaavea loc la Tulcea, intre 29 si 31 mai,perioada in care se va desfasura Danube Delta Rally. Fata de editia de anul trecut, lungimea raliului a crescut la 127.14 km,impartiti in 10 probe speciale, cate cinci in fiecare zi a competitiei. In premiera, intrecerea de la Tulcea va avea statut de etapa candidat pentru European Rally Trophy, campionat in care Adrian Raspopa si Catalin Grigoriu s-au impus anul acesta la Arad.

Echipajul bacauan Adrian Raspopa/ Catalin Grigoriu vrea sa repete victoria de anul trecut obtinuta la Danube Delta Rally

Danube Delta Rally starneste emotii placute pentru liderii clasamentului automobilelor cu 2 roti motrice, Adrian Raspopa si Catalin Grigoriu. “Avem amintiri placute de la Tulcea, acesta fiind primul raliu de anul trecut la care am reusit sa castigam cu noua noastra masina, Citroen DS3 R3. “ rememoreaza Adrian Raspopa, citat de Autostiri.ro.

Anul acesta sunt convins ca nu va fi o etapa usoara, mai ales ca prognoza meteorologica indica temperaturi in crestere. Cea mai grea zi, din punctul nostru de vedere, va fi cea de vineri deoarece pe langa cele cinci probe speciale este programata si sesiunea de teste premergatoare raliului. Speram sa ne gasim puterea de concentrare astfel incat sa incheiem prima zi in postura de lideri.” a declarat Adi Raspopa inainte de plecarea spre Danube Delta Rally.

Mi-as fi dorit sa fie mai multe masini inscrise la clasa noastra, insa chiar si asa, focusul nostru ramane neschimbat in incercarea de a obtine o pozitie cat mai buna si in clasamentul general. Ne asteptam la o riposta serioasa din partea lui Raul Badiu care a aratat la Arad, pe probele de final, ca s-a acomodat mai bine cu noua sa masina. Nu vom risca nimic deoarece ne-am gasit un ritm rapid si sigur. Ne-am propus sa plecam cu maximul de puncte de la Tulcea pentru a ne consolida pozitia de lideri intrucat ne apropiem de jumatatea campionatului.”a mai adaugat Adi Raspopa,  citat de Autostiri.ro.

Fanii isi vor putea vedea pilotii favoriti la sesiunea de autografe de joi, 29 mai, incepand cu ora 19.00, iar de la ora 20.00 va incepe startul festiv in piata Civica din Tulcea. Startul raliului este programat vineri, ora 14:30, iar sosirea sambata, la ora 17:08.

Echipajul Adrian Raspopa/Catalin Grigoriu este sustinut in sezonul 2014 al Campionatului National de Raliuri de partenerii prinicpali Gazprom Petrol Stations, Popasul Trebes, Comfert, Dedeman, Pambac, Simba si partenerii tehnici Omniasig, Wurth Romania, Sky Wellness, Mere de Itesti si GoPro.

Sursa: comunicat remis Autostiri.ro

Credit foto: RallyPhoto.ro

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- FII CALM LA VOLAN -
15,301FaniÎmi place
703CititoriConectați-vă
1,430AbonațiAbonați-vă

Ultimele articole

- Partener Danny Ungur Racing -
- Brașov Amanet Auto-spot_img

Parteneri Autostiri