spot_img

Adrian Raspopa ia startul la Iasi alaturi de un nou partener

Programat in perioada 08-09 septembrie, Raliul Iasului este penultima etapa din acest sezon al Campionatului National de Raliuri.

Aflati pe primul loc in clasamentul rezervat automobilelor cu 2 Roti Motrice si pe un excelent loc 6 in clasamentul general, Adrian Raspopa si Cosmin Diacu vor lua startul la Iasi cu gandul la o victorie care sa le consolideze pozitiile detinute.

Dupa o perioada relaxanta de aproximativ o luna si jumatate suntem nerabdatori sa luam startul in Raliul Iasului, o etapa organizata pe suprafata noastra preferata de concurs: macadamul! Configuratia probelor speciale este pe gustul nostru, acestea fiind de viteza si tehnice. La fel ca si anul trecut, ne aflam din nou in lupta pentru titlu, insa sezonul acesta ne-am propus sa ne concentram mai bine, sa nu facem nicio greseala si sa fim rapizi fara sa ne asumam riscuri inutile! spune Adrian Raspopa.

Cu 5 probe speciale programate pentru ziua de vineri, 08 septembrie, si inca 4 care se vor desfasura sambata, 09 septembrie, editia din acest an a Raliului Iasului insumeaza 117,50 kilometri de speciale.

Desi lucrurile par simple atunci cand ne uitam la clasamente inaintea Raliului Iasului, in realitate nu sunt chiar asa. Chiar si cu un rezultat bun la Iasi avem nevoie si de etapa de la Sibiu, ultima din acest sezon. Mai mult, ne aflam pe un excelent loc 6 in clasamentul general si, tinand cont de automobilul pe care concuram, acest rezultat s-ar putea sa fie mai important, astfel ca ne-ar face o deosebita placere sa ne mentinem cele doua pozitii detinute in prezent, a mai adaugat Adrian Raspopa care, alaturi de Cosmin Diacu, concureaza in Campionatul National de Raliuri pe un Citroen DS3 R3 cu tractiune pe 2 roti.

In spatele echipajului bacauan s-a aflat in acest sezon compania Adama, una dintre firmele de top din industria de protectie a plantelor. Pentru Raliul Iasului, Adi Raspopa si Cosmin Diacu vor beneficia si de suportul lantului de benzinarii Helios, care detine unitati in trei judete din zona Moldovei, mai precis Vrancea, Bacau si Iasi.

Rezultatele noastre din acest an nu ar fi fost posibile fara sprijinul celor de la Adama, carora le multumesc din nou si pe aceasta cale, asigurandu-i ca vom aborda cele doua etape ramase cu acelasi professionalism cu care am facut-o si pana acum. Ma bucur foarte mult ca vom avea si sprijinul lantului de benzinarii Helios la Raliul Iasului, companie pe care ati avut ocazia sa o cunoasteti la Raliul Moldovei Bacau. Sper sa ne indeplinim obiectivele la Iasi, judet unde acestia detin doua benzinarii!” a mai spus Adi Raspopa, citat de autostiri.ro.

Sursa: comunicat remis autostiri.ro

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- FII CALM LA VOLAN -
15,301FaniÎmi place
703CititoriConectați-vă
1,430AbonațiAbonați-vă

Ultimele articole

- Partener Danny Ungur Racing -
- Brașov Amanet Auto-spot_img

Parteneri Autostiri