Adrian Mircea PLĂMĂDEALĂ continua lupta in CNKD 2012

| 16 mai 2012 | 3 Comments

Dupa testele efectuate pe circuitul “Des Fagnes” Mariembourg – Belgia, Adi s-a reintors pe bancile scolii.Tanarul pilot brasovean este un elev consecvent, tenace, dornic sa nu paraseasca plutonul fruntas din cadrul scolii pe care o urmeaza.

Intre dorinta de a invata si a participa la competitiile de karting exista sacrificiul nevazut dar simtit de cel in cauza, dar si de cei implicati in pregatirea si sustinerea unui sportiv.

Adi a ajuns la pista AMCKart Bucuresti fara sa mai fi intrat in kart de la ultima etapa a CNKD de anul trecut, in afara testelor din Belgia.Clasa kf3 este una pretentioasa, iar trecerea de la clasa mini este dificila, acomodarea pilotului necesitand efort si timp.

In prima etapa CNKD Adi a beneficiat de un kart nou CRG, dar din pacate nu a reusit sa se acomodeze cu el. Pentru acomodare a avut la dispozitie 30 de minute, vineri inainte de cursa.

Domnul Bogdan Mihaescu de la CRG Romania nu a avut timpul fizic sa-i explice reglajele manuale ale carburatorului pe care le face pilotul in cursa, monitorizarea temperaturii apei, sau alte aspecte importante. Drept pentru care Adrian a plecat in cronometrate si in curse cu presetarile de la boxe.

In plus, la aceeasi clasa, au participat doi concurenti de temut, cu un palmares national bogat si cu participari internationale la activ. Bianca Anton si Andrei Atanasiu au fost concurentii care au reprezentat provocarea si motivatia pentru pilotul brasovean.

Din pacate, Adi a avut si ghinion. La antrenamentele cronometrate dupa cateva ture i s-a rupt cablul de acceleratie fiind nevoit sa renunte. In mansa prefinala (mansa1) a mers bine si s-a clasat pe locul al 3-lea.

In cursa finala, dupa ce a plecat greu de pe loc in tura de formare, dupa 2 starturi reluate, la cel de al treilea a ramas ultimul, fiind nevoit sa iasa de pe pista (datorita unei carburatii nepotrivite).A reluat cursa dupa un sumar reglaj al carburatorului, dar pierduse mai mult decat un tur…

La revenirea in cursa evolutia lui Adi s-a schimbat in bine. Adi a inceput o cursa de recuperare dinamica, demna de un adevarat campion. Depasirile spectaculoase efectuate ne-au aratat adevaratul potential al acestui pilot. A venit insa un moment mai putin placut. In urma unui acrosaj cu un pilot mai lent a fost scos in iarba, pierzand iarasi timp pretios…

Noi nu vom comenta acest incident, dar va sugeram sa urmariti imaginile (Adi are nr. 45 de concurs):

Adi a revenit pe circuit. A reusit sa continue si sa termine cursa.

Soarele se scalda in roua ochilor. A luptat cat a putut! A luptat asa cum trebuie sa o faca orice sportiv care doreste performanta.

De pe bancile scolii, Adi promite sa se revanseze in etapa a 2-a, unde spera sa termine pe podium. Dupa prima etapa din CNK – DUNLOP 2012 – Clasa KF3, Adi ocupa locul 4 in clasamentul general.

Multa bafta la scoala si in competitii! Noi iti tinem pumnii! Va veni si momentul cand drapelul Romaniei se va undui in razele sufletului nostru.

Credit foto: Razvan PLAMADEALA

Video: YouTube – masinipunctro

Un material publicat pe www.autostiri.ro

CNK – DUNLOP 2012 – CLASA KF3

Tags: , , , , , ,

Category: Altele, Brasov, Prima pagina

Citește articolul precedent:
Ciprian Lupu, primul pilot profesionist, utilizator de scaun rulant – partener oficial Auto Chelu la Campionatul Național de Viteză în Coastă

Auto Chelu este un susținător al automobilismului sportiv de mult timp, iar acest parteneriat este încă o dovadă a implicării...

Închide