Adrian Dragan si Valentin Bradateanu nu vor lua startul la Raliul Iasului

| 1 octombrie 2013 | 0 Comments

Adrian Drăgan și Vali Brădățeanu, echipaj aflat anul acesta în lupta pentru podiumul Clasei 3, a decis să nu ia parte la etapa moldavă

A opta etapă a sezonului 2013, programată la Iași la finalul acestei săptămâni nu va avea printre protagoniști echipajul revistei auto motor și sport Adrian Drăgan/Vali Brădățeanu susținut de Toshiba România.

Adrian Drăgan și Vali Brădățeanu, echipaj aflat anul acesta în lupta pentru podiumul Clasei 3, a decis să nu ia parte la etapa moldavă, mașina cu care concureaza începând de anul acesta Subaru Impreza N15 nefiind încă gata de start după accidentul din etapa precedentă Raliul Moldovei Cotnari Bacău.

Adrian Drăgan și Vali Brădățeanu concurează de la începutul acestui sezon pe un model Subaru Impreza WRS STI N15 în Clasa 3

Adrian Drăgan și Vali Brădățeanu concurează de la începutul acestui sezon pe un model Subaru Impreza WRS STI N15 în Clasa 3 unde au ca adversari nume cu rezonanță din motorsportul românesc: Bogdan Marișca, Edwin Keleti, George Grigorescu, Horațiu Savu și alții. Cu două etape înainte de final cei doi ocupă locul 4 în Clasa3 printre reușitele acestui sezon remarcându-se cele două podiumuri consecutive de la Sibiu – etapă de Campionat European – locul 2 și de la Arad, locul 3.

„Din păcate pentru prima dată în ultimele trei sezoane suntem nevoiți să absentăm de la o etapă de Campionat Național. Ne pare rău de această absență, dar așa cum am mai spus în acest sport este bine să îți stabilești niște priorități clare. Abandonul de la Bacău ne-a diminuat șansele la podiumul final al Clasei 3 și din acest motiv prioritară a devenit realizarea bugetului pentru 2014. Un sezon în care vom fi mult mai bine pregătiți pentru challenge-ul de la această clasă extrem de disputată. Am luat această decizie după ce ne-am consultat cu toți partenerii noștri și cu echipa TM Sport cea care pregătește mașina și cărora vreau să le multumesc pentru sezonul fantastic pe care l-am avut până acum în 2013. Un sezon cu bune și cu rele, dar un sezon în care am dovedit că având sprijinul portrivit și o mașină bine pregătită rezultatele nu întârzie să apară. În funcție de negocierile ce se desfășoară acum și de rezultatele de la Iași, vom decide dacă vom fi prezenți la ultima etapă Raliul Harghitei. Oricum felicitari lui Lulu Filip, organizatorul Raliului Iași pentru eforturile depuse și sunt sigur că va fi un raliu bine făcut!” , a declarat Adrian Drăgan, citat de Autostiri.ro.

Sursa si imagine: comunicat transmis publicatiei Autostiri.ro


Tags: , , , , , , ,

Category: Prima pagina, Rally

Citește articolul precedent:
Raliul Argeșului Catena readuce motorsportul la viață

La 8 luni de la ultimul raliu, o pauză mult prea lungă pentru pasionații motorsportului, DTO Rally are din nou...

Închide