Abarth îşi prezintă colecţia pentru Bologna!

| 23 noiembrie 2011 | 0 Comments

Scorpionul Italian şi-a prezentat astăzi colecţia de modele pe care o va deplasa la Salonul Auto de la Bologna.

Purtătoarele de drapel vor fi Abarh 595 Turismo şi 595 Competizione, două modele de stradă ce vor intra în producţie la începutul anului viitor, destinate special pasionaţilor de 500 & Adrenalină.

595 Turismo este finisat în două culori, negru şi roşu, şi este încălţat cu jenţi negre de 17 inch. La interior “fac legea” aceleaşi două colori alături de logo-ul Abarth. De partea cealaltă, 595 Competizione este finisat în Gri Record, şi vine cu frâne Brembo şi interior Alcantara.

Ambele modele sunt propulsate de un motor 1.4litrii T-Jet ce dezvoltă 160 CP şi 230 Nm. Graţie acestuia se pot “lăuda” cu un demaraj 0-100 km/h în 7,4 secunde şi o viteză de top de 211 km/h. De transmisie se vor ocupa cutii de viteze manuale în cinci rapoarte.

Cel de-al treilea 500 ce va fi prezentat la Bologna este Abarth 695 Assetto Corse, un model destinat exclusiv circuitelor. Propulsat de un 1.4litrii T-Jet de 205 CP modelul este echipat cu discuri de frâne ceramice şi transmisie automată cu dublu ambreaj.

Ultimul model din această listă este Abarth Punto Scorpione. În acest caz vorbim de un motor 1.4litrii Turbo MultiAir ce dezvoltă 180 CP şi poate demara de la 0-100 km/h în 7,5 secunde.

Cel de-al patrulea scorpion este finisat în două nuanţe de negru singurul lucru care face notă distinctă fiind frânele galbene. Doar 99 de exemplare Punto Scorpione vor fi produse.


Tags: , , , , , ,

Category: Noutati, Prima pagina

Citește articolul precedent:
Șapte evenimente se vor desfășura în acest weekend sub egida FRAS

În conformitate cu restricțiile enumerate în Ordinul comun al Ministerului Tineretului și Sportului și al Ministerului Sănătății Nr. 601 /...

Închide