spot_img

71 de participanţi pentru finala Promo Rally TOTAL

Proiectul Promo Rally TOTAL, întrecerea brașoveană pentru concurenți amatori, se va încheia Duminică, 25 Februarie, odată cu programarea ultimei etape a sezonului trei.

Numărul celor care şi-au exprimat dorinţa de a participa la ultima etapă a sezonului a depăşit numărul maxim de participanți acceptaţi de organizatori. Astfel, la doar câteva ore de la închiderea înscrierilor numărul înscrişilor fiind 71.

Conform regulamentului competiţiei, am fost nevoiți să închidem înscrierile cu 3 ore înaintea orei stabilite dat fiind atingerea numărului maxim de participanţi admişi a declarat Cristian Andrei, managerul campionatului, citat de autostiri.ro, care a adăugat Ne bucurăm că am reuşit să păstrăm interesul iubitorilor sportului cu motor dea lungul întregului sezon. Oamenii vin să concureze într-un cadru organizat fără să-şi propună neapărat câştigarea unui loc pe podium. Acest lucru este unul din dezideratele pe care ni le-am propus şi suntem bucuroşi că l-am atins”.

Aşadar etapa de duminică va consfinți pe de-o parte încheierea unui nou sezon de succes, pe de alta, îi va desemna pe câștigătorii celor patru clase de concurs. Acest lucru va face întrecerea şi mai atractivă pentru spectatori, care speram să vină în număr cât mai mare în cartierul Bartolomeu din Brașov.

Şi etapa finală a Promo Rally TOTAL va beneficia de consilierea unuia din piloții consacrați ai Brașovului, Constantin (Puiu) Rusu care va trasa alături de directorul sportiv Ionuț Roman al campionatului configuraţia traseului de concurs.

Nouă clasă VEEA (maşini cu tracțiune electrică) constituită în premiere la etapa precedentă a Promo Rally TOTAL, va alinia şi la startul finalei un număr consistent de automobile. Vedeta întrecerii va fi modelul Tesla S condus de cunoscutul Rafael de Mestre, cel care în cadrul programului „Genesis 2012” a făcut un prim înconjur al lumii într-un vehicul cu propulsie total electrică în 127 de zile. Amănunte despre acest proiect, dar şi despre altele pe care le-a parcurs pilotul Rafael de Mestre, spectatorii şi participanţii le pot afla duminică pe parcursul întrecerii. Alături de Tesla S, vor participa automobile electrice VW e-Up şi automobile hybrid, Toyota Prius.

Vremea, ca de obicei, va fi un factor care va interveni în întocmirea clasamentelor finale, dar şi în evoluţia participanţilor, fiind anunţate precipitaţii pentru weekend-ul care urmează la Braşov.

Aşadar invitam participanţii care şi-au exprimat dorinţa de a participa la etapa finală a întrecerii Promo Rally TOTAL, să se deplaseze „DEFENSIV” duminică dimineaţa în zona de concurs unde să-şi măsoare cunoştinţele de pilotaj în mod „OFENSIV”!

Promo Rally TOTAL este organizat sub egida Asociaţiei Județene de Automobilism Sportiv Braşov, după normele şi regulamentele Federaţiei Române de Automobilism Sportiv.
Partenerul oficial al campionatului este TOTAL România, iar PRO–X este partener principal.

CYCLON MOTORSPORT este partener logistic. Cupele sunt asigurate de INFINITY TROPHY.
Parteneri: Konvekta, OMNIASIG, Apel OneMed, Agenția Century Image, Time is Coffee.
Parteneri media: www.autorally.ro, Brașov TV, Rock FM, Zile și Nopți.
Eveniment susţinut de Primăria Municipiului Braşov, Poliţia Braşov – Biroul Rutier, Poliția Locală Brașov, ISU Braşov, Gruparea de Jandarmi Mobilă Braşov.

Credit foto: Iulia Virban

Sursa: comunicat remis Autostiri.ro

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- FII CALM LA VOLAN -
15,333FaniÎmi place
703CititoriConectați-vă
1,450AbonațiAbonați-vă

Ultimele articole

- Partener Danny Ungur Racing -
- Brașov Amanet Auto-spot_img

Parteneri Autostiri