spot_img

Vali Porcisteanu, sentimente contradictorii dupa Transilvania Rally

Dupa absenta de la etapa Campionatului National de Raliuri de la Tulcea, Vali Porcisteanu a participat in acest sfarsit de saptamana la mansa a patra a campionatului, Transilvania Rally Cluj, incheind cursa pe locul al patrulea in clasamentul general.

Desi a avut un start foarte bun, reusind sa castige una dintre primele trei speciale ale cursei, Vali Porcisteanu nu a reusit in cele din urma o clasare pe podiumul cursei.

Desi dupa prima zi se afla pe locul secund al ierarhiei generale, iar ziua decisiva a inceput cu o pana pentru principalul contracandidat la victorie, Vali Porcisteanu a fost victima vremii schimbatoare din zona Clujului. Ploaia care si-a facut aparitia in rafale l-a determinat pe pilotul BCR Leasing Rally Team sa abordeze intr-o maniera conservatoare ultima parte a cursei si sa se multumeasca cu un loc in afara podiumului.

„Ne-am simtit foarte bine la inceputul cursei si am reusit sa castigam chiar proba speciala cu numarul 3, iar asta ne-a dat incredere pentru ziua a doua. Desi am inceput bine si am profitat si de o problema a unui adversar pentru a urca pe primul loc provizoriu, in cele din urma am decis sa abordam cu atentie ultima parte a cursei si sa folosim 4 anvelope mixte, cu 2 slick-uri ca rezerva. Desi in cele din urma am pus acele slick-uri „pe masina”, am fost totusi suficient de rapizi doar pentru locul 4 in clasamentul final. Nu eram si nu suntem in postura de ne asuma vreun risc in acest moment al sezonului, astfel incat desi stim ca am fi putut fi mai sus in clasament, ne multumim cu acest rezultat” a declarat Vali Porcisteanu, citat de Autostiri.ro.

Ultima proba speciala a competitiei a fost anulata din cauza unui accident mortal, festivitatea de premiere fiind si ea anulata. „Este o tragedie in adevaratul sens al cuvantului. Gandurile noastre se indreapta catre familia spectatorului care si-a dat viata pe marginea probei speciale”, a conchis Vali Porcisteanu.

Urmatoarea etapa a Campionatului National de Raliuri va avea loc in perioada 25-27 Iulie la Sibiu, contand de asemenea pentru clasamentul Campionatului European de Raliuri.

Prezenta lui Vali Porcisteanu la startul Campionatului National de Raliuri este posibila datorita partenerilor BCR Leasing, Omniasig, Mobil 1 prin Star Lubricants, Pirelli, Colina Motorsport, Safety Broker, Wheels Spedition, Wolvesland Straja-Lupeni, Cronus eBusiness, Nespresso, VPDS, Cabana Edelweiss, Radio ZU, Ludicass, PMRacing si Madness Club.

Sursa si imagine: comunicat transmis publicatiei Autostiri.ro de PMRacing

Related Articles

1 COMENTARIU

  1. Deci Vali Nu participa la toate etapele , din lipsa de bani ! La cati sponsori are (17 !!!! – sau mai multi ) inseamna ca fiecare contribuie cu 10 – max 15 lei …

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- FII CALM LA VOLAN -
15,339FaniÎmi place
703CititoriConectați-vă
1,460AbonațiAbonați-vă

Ultimele articole

- Partener Danny Ungur Racing -
- Brașov Amanet Auto-spot_img

Parteneri Autostiri