spot_img

Valentino Rossi: Sezonul 2014 ar putea fi ultimul pentru mine în MotoGP

Pilotul italian al echipei Yamaha, Valentino Rossi, de nouă ori campion mondial la motociclism viteză, a declarat, marţi 26 noiembrie, pentru Mediaset, că 2014 ar putea fi ultimul său an în MotoGP, informează Corriere dello Sport.

„Sunt încă aici şi vreau să continui să concurez. În 2014 îmi doresc să fiu în primii trei piloţi în clasamentul general. Primele şase curse ale anului vor fi cruciale pentru mine şi voi decide dacă voi continua sau mă voi retrage din MotoGP la finalul sezonului. Mi-ar plăcea să mai concurez câţiva ani, dar asta doar dacă voi fi competitiv”, a spus Rossi, citat de Corriere dello Sport.

Valentino Rossi, în vârstă de 34 de ani, a încheiat sezonul 2013 pe locul patru în clasamentul general la MotoGP, precizeaza Mediafax.

Pilotul italian a cucerit un titlu mondial la clasa 125 cc, unul la clasa 250 cc, unul la clasa 500 cc şi şase la MotoGP.

Imagine: fanpop.com

Related Articles

4 COMENTARII

    • Buna ziua @bezrucica victor ermin. Va multumim pentru atentia acordata articolelor care apar in aceasta publicatie. Va rugam sa ne precizati despre ce competitie este vorba. Iar daca aveti lucruri frumoase despre sportul cu motor, despre masini sau motociclete, va asteptam sa le impartasiti cititorilor. Toate cele bune.

  1. Ar fi pacat sa se retraga Rossi, dar daca nu mai este competitiv, poate e decizia buna, deoarece multi fani ai sai comenteaza pe forumuri ca ar trebui sa se lase de meserie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- FII CALM LA VOLAN -
15,339FaniÎmi place
703CititoriConectați-vă
1,460AbonațiAbonați-vă

Ultimele articole

- Partener Danny Ungur Racing -
- Brașov Amanet Auto-spot_img

Parteneri Autostiri