spot_img

Streetmaniacs Private Pool Party, o intalnire de suflet

Desfasurat in perioada 09 – 10 august la Hanul Calugarenilor, evenimentul Streetmaniacs Private Pool Party a consemnat o intalnire de suflet pentru pasionatii de tuning.

Dupa succesul “EuroCar Meeting Summer Fest” de la Brasov, urmatoarea intalnire a prilejuit un nou moment de destindere si incercare a abilitatilor. Daca probele de la munte au necesitat efortul de echipa cele de la cîmpie au fost dedicate testarii individuale.

Dintre probele care au adus buna dispozitie, pentru cei care asistau si transpiratia pentru aspirantii la podium, am retinut proba flotarilor si cea a tinerii cu mainile întinse a unui bidon de 5 litri in fiecare mana. Pentru cei mai indrazneti baietii de la Streetmaniacs i-au supus unei provocari: „burta anului”, saritura in piscina (sper ca nu v-ati gandit la burta de bere… 🙂 )

Baietii de la Streetmaniacs au reusit sa spulbere mitul intalnirilor din parcari sau a show-urilor auto lipsite de celebrul “after party” ducand evenimentele pe care le organizeaza la alt nivel. Selectivi, adepti ai bunului gust atat din partea participantilor, cat si a publicului vizitator, Streetmaniacs reusesc de fiecare data sa reuneasca sute de pasionati si tind catre depasirea granitelor!

Ultimul eveniment marca Streetmaniacs din acest an este EuroCar end of the Summer Meeting, 20 – 22 Septembrie, Plaja Marina Surf, Mamaia.

Imaginile si datele ne-au fost transmise de colaboratorul publicatiei Autostiri.ro: Cosmin Gabriel. Pasionat de fotografie si tuning, Cosmin Gabriel este castigator al premiului „Best car of the show” la Piatra Neamt Tuning Fest desfasurat in perioada 02 – 04 august a.c., cu al sau Seat Leon.

Credit foto: Cosmin Gabriel

Related Articles

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- FII CALM LA VOLAN -
15,340FaniÎmi place
703CititoriConectați-vă
1,460AbonațiAbonați-vă

Ultimele articole

- Partener Danny Ungur Racing -
- Brașov Amanet Auto-spot_img

Parteneri Autostiri