spot_img

Pastor Maldonado revine în Formula 1 din postura de pilot de teste Pirelli

Rămas fără loc în Formula 1 după pierderea sponsorului PDVSA, Pastor Maldonado a revenit în Marele Circ, în postura de pilot de teste Pirelli.

După cinci sezoane petrecute la Williams și Renault, sud americanul a confirmat zvonurile privind rolul său alături de Pirelli. Maldonado a testat la Mugello și la Barcelona pneurile din GP2, dar și specificațiile propuse pentru Formula 1 în 2017.

Pilotul din Venezuela ar putea avea la dispoziție monoposturile din 2014 pentru a testa alături de Pirelli, Ferrari, Mercedes, Red Bull și Renault fiind și ele implicate în aceste teste. Conform zvonurilor din paddock, Jean Eric Vergne, actualmente pilot de teste la Ferrari va fi și el implicat alături de Maldonado în dezvoltarea pneurilor propuse de Pirelli pentru sezonul viitor.

Pastor Maldonado a concurat în Formula 1, între 2011 și 2015. În palmaresul său regăsim o victorie obținută în Marele Premiu al Spaniei din 2012, alături de Williams Renault. Imaginea pilotului din Venezuela a fost asociată cu accidentele dese la care a fost implicat în cele cinci sezoane petrecute în Formula 1.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- FII CALM LA VOLAN -
15,333FaniÎmi place
703CititoriConectați-vă
1,460AbonațiAbonați-vă

Ultimele articole

- Partener Danny Ungur Racing -
- Brașov Amanet Auto-spot_img

Parteneri Autostiri