spot_img

Noul Volvo Concept Estate, un omagiu adus creativității

Noul Volvo Concept Estate
Noul Volvo Concept Estate, va fi prezentat la Salonul Auto de la Geneva 2014

După prezentarea celor două concepte deosebit de apreciate,  Concept Coupe și Coupe Concept XC, consturctorul scandinav va dezvălui la Salonul Auto de la Geneva noul Volvo Concept Estate. Noul Concept Estate este un omagiu adus creativității și varianta de lux a constructorului scandinav. Silueta fluidă, de proporții îndrăznețe, conferă noului concept o alură distinsă.

Concept Estate arată modul în care interiorul viitoarele modele Volvo vor arăta și funcționa. Cel mai important element de design interior este simplitatea. Folosind materiale exclusiviste şi tehnologia de vârf, şoferul şi pasagerul se vor bucura de armonia perfectă a comenzilor. Noul Volvo Concept Estate vine cu un ecran mare tactil poziţionat în consola centrală, cu butoane poziţionate inteligent şi practic, adaptate cerinţelor secolului 21, potrivit vovlocars.com.

În contrast cu tehnologia de ultima oră, constructorul scandinav a adus o pată de culoare în interiorul acestui concept. Centurile de culoare portocalie şi covoarele de lână ţesută de la proiectantul suedez Kasthall, lemnul natural, pielea şi inserţiile metalice pun în valoare frumuseţea interiorului oferind o picătură din interiorul unei case scandinave.

Via: volvocars.com

Imagini: volvocars.com

Video: YouTube – worldcarfans

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- FII CALM LA VOLAN -
15,339FaniÎmi place
703CititoriConectați-vă
1,460AbonațiAbonați-vă

Ultimele articole

- Partener Danny Ungur Racing -
- Brașov Amanet Auto-spot_img

Parteneri Autostiri