spot_img

Mihai Marinescu in fata unei noi provocari

Mihai Marinescu, pregătit pentru cursele de la Spa

Cea de-a patra etapă a Formulei 2 se va alerga în acest sfârşit de săptămână pe legendarul circuit belgian de la Spa Francorchamps. Mihai Marinescu va încerca să menţină ritmul bun de la ultimele etape şi să se claseze din nou pe podium.

Mihai Marinescu a trecut cu bine de testele de pe circuitul Spa

Primul contact cu pista de concurs a avut loc marţi, atunci când Formula 2 a programat o sesiune oficială de teste. În cadrul acestor pregătiri, Mihai a încercat diverse setări, declarându-se mulţumit de rezultate: „Am încercat multe variante de set-up şi suntem optimişti în legătură cu felul în care am pregătit cursa. Timpii de la teste nu sunt foarte relevanţi, pentru că nu am folosit anvelopele noi. Pe de altă parte, am avut parte şi de ploaie, astfel încât ne-am putut pregăti şi pentru eventualitatea pistei umede”.

Mihai Marinescu ia startul intr-o competitie spectaculoasa

Mihai Marinescu a concurat la Spa în mai multe rânduri, reuşind să câştige pe circuitul belgian încă de la prima sa apariţie aici cu Formula Renault 1.6. În total, pilotul braşovean are 3 victorii pe legendara pistă pe care speră la un rezultat pozitiv şi în acest sfârşit de săptămână: „Spa este un loc special, în care competiţiile sunt mereu foarte spectaculoase. E un adevărat circuit al piloţilor, pe care îmi face mereu plăcere să iau startul. Sper că totul va merge bine şi că vremea schimbătoare din Belgia nu ne va juca feste” a declarat Mihai.

Calificările pentru prima cursă vor avea loc sâmbătă de la ora 10:55, iar cursele vor putea fi urmărite în dire.t la postul Sport.ro sâmbătă de la ora 15:05 şi duminică începând cu ora 15:20.

Multa bafta Mihai!

Sursa: comunicat de presa PMRacing

Foto: remis prin comunicatul de presa

Un material publicat pe www.autostiri.ro

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- FII CALM LA VOLAN -
15,332FaniÎmi place
703CititoriConectați-vă
1,460AbonațiAbonați-vă

Ultimele articole

- Partener Danny Ungur Racing -
- Brașov Amanet Auto-spot_img

Parteneri Autostiri