spot_img

Maruti Suzuki India Limited a expus noul model compact CELERIO şi conceptul CIAZ

Conceptul Suzuki CIAZ
Conceptul Suzuki CIAZ

Subsidiara Maruti Suzuki India Limited a Suzuki Motor Corporation a expus noul model compact CELERIO şi conceptul CIAZ

Subsidiara Maruti Suzuki India Limited a Suzuki Motor Corporation a expus noul model compact CELERIO şi conceptul CIAZ la cea de a 12-a ediţie a evenimentului Auto Expo găzduit în oraşul Greater Noida, aflat în statul Uttar Pradesh din India, conform Suzuki Romania.

Noul model compact CELERIO

Nevoia de maşini compacte care înregistrează un consum de combustibil eficient creşte în fiecare an în India. Pentru a întâmpina aceste cerinţe, Maruti Suzuki va introduce pe piata din India noul model compact cu consum economic CELERIO.

Adiţional echipării cu noua transmisie Auto Gear Shift dezvoltată de Suzuki, CELERIO a obţinut un standard ridicat de eficienţă a consumului de combustibil prin îmbunătăţirea fiecărei componente a motorului K10 şi prin reducerea masei proprii în urma adoptării unui oţel cu grad de torsiune ridicat şi revizuirii în detaliu a altor materiale.

Suzuki CELERIO
Suzuki CELERIO

Principalele specificaţii:

Lungime: 3.600 mm
Lăţime: 1.600 mm
Înălţime: 1.560 mm
Greutate: între 810 kg şi 830 kg
Cilindree motor: 1,0 litri

Conceptul CIAZ

Concept CIAZ este exponatul de referinţă al sedanului autentic. Este versiunea indiană a modelului Authentics, care a avut debutul mondial în aprilie 2013 la evenimentul Shanghai International Automobile Industry Exhibition din China. Caracteristicile sale sunt un design elaborat şi elegant şi stilul de sedan autentic.

Alături de cele două modele menţionate mai sus, un alt exponat de referinţă pentru Maruti Suzuki este S-CROSS. Totodată, standul din cadrul India Auto Expo a găzduit şi motocicleta sport GIXXER şi noul scooter Let’s ale filialei Suzuki Motorcycle India Limited.

Sursa si imagini: Suzuki Romania
Video: YouTube – TechBuzz, Gautam Suryvanshi, powerdriftofficial

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- FII CALM LA VOLAN -
15,339FaniÎmi place
703CititoriConectați-vă
1,460AbonațiAbonați-vă

Ultimele articole

- Partener Danny Ungur Racing -
- Brașov Amanet Auto-spot_img

Parteneri Autostiri