spot_img

Kia Trail’ster, premiera la Salonul Auto de la Chicago

??????????????????La Salonul Auto de la Chicago 2015, Kia Motors America a prezentat ultimul său concept Kia Trail’ster.

Având la bază modelul Kia Soul, conceptul a fost remodelat pentru a corespunde actualelor cerințe tehnologice, de protecție a mediului, dar și pentru a prinde din urmă concurența. Atât Hyundai cât și Kia s-au mișcat încet și nu au îmbrățișat de la început tehnologia hibrid.

Față de precedentele modele, designul Kia Trail’ster este plăcut, rafinat și îndrăzneț. Conceptul este propulsat de un motor de 1,6 litri Turbo în 4 cilindri, 185 CP și beneficiază de sistemul inteligent integrat e-AWD. Kia continuă dezvoltarea modelelor sale și vine cu acest concept care pentru a oferii tracțiune integrală are tracțiunea acționată electric. Transmisia este automata cu șase trepte, potrivită pentru un sistem all-wheel-drive electric susținută de un motor electric montat în spate de 36 CP care la nevoie acționează puntea spate. Sistemul a fost conceput pentru a stimula accelerarea, pentru a prelua sarcina la nevoie. Folosind aceste soluții tehnologice, inginerii Kia ne asigură că au reușit să crească performanța, să optimizeze eficiența cuplului și a tracțiunii pentru conceptul Kia Trail’ster. Comparativ cu modelul Kia Soul cu motor pe benzină de 2,0 litri, inginerii Kia au menționat că în teste s-au obținut consumuri mai mici în oraș cu 25-30% iar pe autostradă s-a înregistrat un consum redus cu 5-10%.

Modelul este compact, sportiv, vopsit în două culori, Polar Pearl Snowdrift în contrast cu nuanța Terra Bronze Metallic. Culoarea roșie de pe jante și anumite secțiuni, porțiunile de aluminiu lustruit subliniază dinamismul conceptului. Protecțiile suplimentare montate la exterior asigură parcurgerea unui traseu off-road. Iar dacă doriți să aveți obrajii îmbujorați de vânt, nu vă rămâne decât să culisați acoperișul. Conceptul a fost prezentat cu accesorii integrate pentru placa de snowboard sau pentru biciclete. Interiorul este dominat de pielea neagră-maronie și de aluminiu. Kia Trail’ster este dotat cu pneuri Pirelli pentru zăpadă.

VIA: kia-buzz.com

Video: YouTube – Kia Motors Worldwide

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- FII CALM LA VOLAN -
15,339FaniÎmi place
703CititoriConectați-vă
1,460AbonațiAbonați-vă

Ultimele articole

- Partener Danny Ungur Racing -
- Brașov Amanet Auto-spot_img

Parteneri Autostiri