spot_img

Intalnirea Nationala Dacia Clasic 2014

Retromobil Club Romania organizeaza in week-endul 10-11 mai la Brasov Intalnirea Nationala Dacia Clasic.

In Piata Sfatului au fost prezente autoturisme Dacia 1100, Dacia 1300 cu diverse variante de caroserie, cateva exemplare rare de Renault 12, dar si un vehicul Dacia 2000 realizat special pentru elita clasei politice de pe vremea lui Ceausescu. La eveniment publicul a mai admirat si alte modele Dacia, precum coupe-ul 1310 Sport, un model Renault 12 TL cu volan pe dreapta adus special pentru acest eveniment din Marea Britanie dar si un model Renault 12 Break venit din Portugalia.

Vremea capricioasa nu i-a pus pe fuga pe spectatori. Tineri sau varstnici, nu au ezitat sa asculte istoria fiecarui autoturism, sa imortalizeze pe telefoanele mobile, aparatele foto sau video si pe tablete imagini cu venerabilele si frumoasele vehicule. Copiii au devenit soferi iar oamenii mari copii.

Intalnirea Dacia Clasic este organizata de Retromobil Club Romania si este singurul eveniment din tara noastra dedicat marcii romanesti cu ale sale modele clasice. Pe langa acest eveniment national, R.C.R. mai organizeaza si alte manifestari dedicate automobilismului romanesc, precum Fabricat in Romania.

Iata cateva imagini de la Intalnirea Nationala Dacia Clasic. Pe pagina de facebook autostiri.ro vom reveni si  cu alte fotografii de la aceasta intalnire. Drum bun si numai bine!

Credit foto: Dan STRAUTI

Related Articles

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- FII CALM LA VOLAN -
15,340FaniÎmi place
703CititoriConectați-vă
1,460AbonațiAbonați-vă

Ultimele articole

- Partener Danny Ungur Racing -
- Brașov Amanet Auto-spot_img

Parteneri Autostiri