spot_img

Hyundai te invita sa accepti provocarea i20 WRC in cadrul aplicatiei ″Real Racing 3″

Utilizatorii celebrei aplicatii “Real Racing 3” vor concura intr-un nou model  – Hyundai i20 WRC

Premiul consta intr-o vacanta la Monte Carlo si participarea la Campionatul Mondial de Raliuri 2014 (WRC), anunta Hyundai Romania.

Modelul WRC al Hyundai Motor Company – i20 i-a inspirat pe reprezentantii Electronic Arts in dezvoltarea celebrei aplicatii de curse “Real Racing 3”. Hyundai i20 WRC este disponibil utilizatorilor de sisteme Android sau iOS*, care pot descarca gratuit aplicatia.

Prin intermediul aplicatiei “Real Racing 3”, producatorul corean marcheaza debutul sezonului WRC 2014. Competitia se desfasoara in perioada 26 noiembrie – 11 decembrie 2013.

Hyundai Auto Romania sprijina demersul producatorului, dezvoltand in cadrul platformei online www.facebook.com/HyundaiAutoRomania o sectiune dedicata competitiei “Accepta provocarea i20 WRC”, unde fanii romani pot consulta informatii suplimentare si accesa sfaturi utile cu privire la competitie. Acestia sunt invitati sa acceseze pagina oficiala Facebook Hyundai Auto Romania si sa se inscrie in competitie pana la data de 11 decembrie 2013.

In cadrul “Real Racing 3”, utilizatorii pot pilota virtual modelul Hyundai i20 WRC, iar cel care inregistreaza cel mai bun timp pe pista Dubai Autodrome, va fi desemnat castigator. Premiul consta intr-o vacanta de patru zile, pentru doua persoane la Monte Carlo, in ianuarie 2014. Pe toata durata excursiei, participantii beneficiaza de acces VIP in cadrul Campionatului Mondial de Raliuri 2014. Cu aceasta ocazie, castigatorul are oportunitatea de a vizita sediul Hyundai Motorsport si de a cunoaste echipa WRC.

Electronic Arts, producator de top al jocurilor digitale si sociale, a lansat “Real Racing 3” in februarie 2013, iar modelul Hyundai i20 WRC este dezvoltat pentru cea mai recenta varianta.

Aplicatia EA, Real Racing 3 a fost descarcata de peste 60 de milioane de utilizatori si este cunoscuta pentru elemente precum grafica de foarte buna calitate, stilul de joc dinamic si functia multiplay.

Cei interesati sa-si demonstreze abilitatile de piloti de curse au, de asemenea, posibilitatea de a concura “in direct” pe panourile digitale Hyundai din Londra, in cadrul Piccadilly Circus.

Informatii suplimentare despre campania “Accepta provocarea Hyundai i20 WRC” pot fi consultate accesand site-ul www.hyundai-motor.ro si pagina de Facebook: http://.facebook.com/HyundaiAutoRomania.

* iOS este un sistem de operare dezvoltat si distribuit de catre Apple Inc.

Via: Hyundai Romania

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- FII CALM LA VOLAN -
15,338FaniÎmi place
703CititoriConectați-vă
1,460AbonațiAbonați-vă

Ultimele articole

- Partener Danny Ungur Racing -
- Brașov Amanet Auto-spot_img

Parteneri Autostiri