spot_img

GTT Drift Series: Alfredo Martinez castiga etapa de la Prejmer Circuit

Foto_Marius_Vladut.autostiri (1)Alfredo Martinez a debutat in competitiile de drift la Prejmer Circuit. Alfredo Martinez este portughez si pentru moment s-a stabilit in Romania. Primul contact al pilotului portughez cu pista de la Prejmer i-a adus acestuia o iesire in decor. A coborat din masina, si-a facut o verificare rapida, si-a indreptat privirea spre noi si ne-a spus cu zambetul unui copil care varsa cana cu lapte: „Este pentru prima oara. Nu m-am mai dat pana acum,” s-a urcat in BMW si si-a continuat antrenamentele.

Desigur, orice pilot poate avea surpriza unei iesiri in decor, insa optimismul si tenacitatea lui Alfredo Martinez l-au mentinut in lupta. Ajuns in Top 4,  Alfredo Martinez a avut un duel frumos cu unul dintre cei mai talentati drifteri din Romania: titratul Razvan LKN Fratianu. Finala i-a rezervat un pilot care nu face rabat de la spectacol dar nici compromisuri fata de adversari: Dobre Nicolae.

Iar daca etapa a 2-a din cadrul Campionatului National de Drift 2014 ne-a adus pe podium un debutant, merita sa consemnam si prezenta celui mai tanar pilot: Oprisan Andreas. Tanarul de 15 ani se afla la cea de a doua participare in competitiile de drift. Evolutiile acestuia sunt placute si indraznete. Nu este exclus sa-l vedem in acest campionat pe podium.

Podiumul etapei a 2-a GTT Drift Series 2014 –  Prejmer Circuit:

Locul I : Alfredo Martinez
Locul II : Dobre Nicolae
Locul III : Razvan Fratianu

Driftul romanesc se dezvolta, creste, devine din ce in ce mai spectaculos, mai frumos, mai atractiv. Si totul datorita unor oameni care nu renunta la visul de a avea astfel de competitii in Romania. Felicitari organizatorilor, arbitrilor, voluntarilor, pilotilor, echipelor, partenerilor si tuturor celor care si-au unit eforturile pentru pregatirea si desfasurarea acestei etape.

Iar daca nu ati reusit sa ajungeti la etapa de la Brasov, va invitam sa urmariti atat antrenamentele cat si competitia alaturi de noi. Se cuvine sa adresam multumiri dar si felicitari tinerilor care formeaza echipa RPM Racing Ro. Prin intermediul acestor pasionati reusim sa va oferim secvente importante din cadrul acestei etape si nu numai. Datorita lor si tuturor celor care printr-o forma sau alta imortalizeaza imagini in motorsportul romanesc, putem vedea sau revedea ceea ce ne place. Ei fac parte din soldatii timpului. Ei sunt acei oameni care scriu istoria motorsportului romanesc asa cum stiu, cu pasiune si dragoste.

Pe curand. Drum bun si numai bine!

Credit foto: Marius Vladut

Video: YouTube – RPM Racingro

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- FII CALM LA VOLAN -
15,339FaniÎmi place
703CititoriConectați-vă
1,460AbonațiAbonați-vă

Ultimele articole

- Partener Danny Ungur Racing -
- Brașov Amanet Auto-spot_img

Parteneri Autostiri