spot_img

Graffitti Wrooom, ediția a 3-a

Graffitti WrooomPe 4 iunie, MIDOCAR redeschide porţile reprezentanţei din Vitan pentru cea de-a treia ediţie a micro-festivalului urban Graffiti Wrooom. Evenimentul oferă prilej de manifestare pentru proiecte sociale şi reprezentanţi pop-art, într-un cadru asezonat cu frânturi din istoria Volkswagen și tehnologii auto de ultimă generaţie. Tematica ediţiei din acest an gravitează în jurul celor 40 de ani GTI.

MIDOCAR continuă demersurile începute alături de societatea civilă și reuneşte în același loc asociații, comunități, artişti și ONG-uri din Bucureşti. A treia ediție Graffiti Wrooom îi aduce la MIDOCAR Vitan pe Adoptă, Iubește Adoră, Atelierele Pegas, Desculț în iarbă, Wood Be Nice, Bine Scris, Partialcolor, Minorswing Hammocks, Henna Journey, Mesteshukar Butiq, Color T-SHIRTS, Șapte Pisici, Aquarelief, Kendama România, Squadra, E-Mobility, Coffee-Bike, Celcete Vede, Mad Hatter, MURAL, Radu Fugărescu Photography și Chromatix.

Pentru că anul acesta sărbătorim 40 de ani Volkswagen GTI, evenimentul gravitează în jurul acestei tematici. Ea se va regăsi printre manifestările artiștilor prezenți la festival și va beneficia de un spațiu outdoor, unde vor fi expuse modele clasice, accesorii și panouri cu informații din istoria Golf GTI.

Curtea va găzdui şi oldtimere Volkswagen, o expoziție cu cele mai frumoase modele Volkswagen GTI surprinse anul acesta la întâlnirea fanilor Volkswagen de la Woerthersee, dar şi un Retro Camping Display – o senzațională expoziție de Van-uri T2. Portocală, Volkswagen-ul T2 recondiționat și transformat în studio de radio mobil, va face atmosferă pe ritmurile Autobaza Radio.

Volkswagen e-mobility este prezent la Graffiti Wrooom cu două modele pe care le punem la dispoziţie pentru test-drive: Volkswagen e-Golf, cu până la 99% mai economic decât un Golf clasic, și Golf GTE fratele hibrid electric al lui GTI. Pentru mai multă adrenalină, publicul poate încerca puternicul Golf R. Nu va lipsi de la test-drive nici Noul Tiguan, cel mai așteptat model Volkswagen de anul acesta.

Posesorii de Volkswagen, Audi și Skoda prezenți la Graffiti Wrooom vor beneficia de prețuri promoționale pentru igienizarea instalației de climatizare. Gratuit, oferim și o verificare a mașinii în trei puncte: interogare pe tester, verificare baterie pe tester și verificare stare autoturism pe elevator.

Și ce ar fi Graffiti Wrooom fără graffiti? Artiști grafici vor decora incinta MIDOCAR Vitan și câteva dintre mașinile prezente cu elemente inspirate din muzică și din mobilitatea pe patru roți.

Evenimentul este susținut de Castrol Romania, Porsche Finance Group, UBER, Bergenbier și Doppelherz Aktiv și este dedicat proprietarilor mărcilor Volkswagen, Audi și Skoda. Autobaza si Volkswagen Classic Club sunt cei care au sprijinit ideile frumoase ale ediţiei din acest an a festivalului. Vă invităm să pășiți în mijlocul unui micro-festival urban, organizat la reprezentanța din Splaiul Unirii 643-673.

Sursa: comunicat remis autostiri.ro

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- FII CALM LA VOLAN -
15,332FaniÎmi place
703CititoriConectați-vă
1,460AbonațiAbonați-vă

Ultimele articole

- Partener Danny Ungur Racing -
- Brașov Amanet Auto-spot_img

Parteneri Autostiri