spot_img

Bryan Bouffier, pilot de teste la Hyundai Motorsport

Bryan Bouffier
Bryan Bouffier

Hyundai Motorsport il integreaza pe francezul Bryan Bouffier in echipa, in calitate de pilot de teste

Hyundai a anuntat cooptarea pilotului francez Bryan Bouffier in cadrul echipei, cu ocazia unei noi sesiuni de teste pentru anul curent. Bouffier a fost prezent in componenta echipei din Alzenau si anul anterior, contribuind la dezvoltarea unitatii Hyundai i20 WRC, inainte de intoarcerea sa in Campionatul Mondial de Raliuri FIA, potrivit Hyundai Romania.

Bouffier va realiza mai multe teste pe parcursul anului curent, in scopul dezvoltarii Hyundai i20 WRC pentru sezonul competitional din 2015

Abilitatile si competentele pilotului francez vor fi utilizate de Hyundai Motorsport intr-o serie de teste pentru dezvoltarea i20 WRC pentru anul competitional 2015. Aceste teste se realizeaza independent de cele organizate inaintea raliurilor din acest an.

Hyundai Motorsport anunta cu aceasta ocazie, participarea sa in cadrul raliului Antibes Coasta de Azur – a patra etapa a campionatului francez de raliuri, care va marca debutul lui Bouffier alaturi de echipa. Inscrierea la evenimentul francez va fi utilizata ca oportunitate pentru testarea i20 WRC pentru probele de asfalt, care vor avea loc anul acesta.

Hyundai Motorsport anunta, de asemenea, participarea pilotului la raliul Antibes Coasta de Azur

Hyundai Motorsport va participa la raliul Antibes Coasta de Azur cu o unitate i20 WRC destinata testarii, cu scopul de a obtine kilometri si informatii importante de la desfasurarea unei probe pe asfalt. Evenimentul ofera avantajul de a permite participarea unitatilor WRC si se sincronizeaza perfect cu programul incarcat de teste si raliuri ale echipei.

Suntem incantati sa il primim din nou pe Bryan in echipa, dupa munca extraordinara pe care a realizat-o anul trecut alaturi de noi. Suntem in discutii de ceva timp si am hotarat ca merita cu siguranta o noua oportunitate. El va fi alaturi de noi in diferitele teste de dezvoltare pe care le desfasuram pe tot parcursul anului, in scopul pregatirii pentru sezonul competitional din 2015. Am certitudinea ca Bryan ne va ajuta foarte mult si de aceasta data. Pentru a inregistra kilometri intr-o proba de asfalt si pentru a testa unele componente intr-un mediu competitiv, am decis sa participam luna urmatoare la raliul Antibes Coasta de Azur. Bryan a fost alegerea potrivita pentru acest eveniment”, a declarat Michel Nandan, seful echipei, potrivit Hyundai Romania.

Bouffier si copilotul Xavier Panseri au castigat de trei ori Raliul Campionilor din Polonia si au obtinut titlul in campionatul francez de raliuri din anul 2010. In plus fata de performantele notabile inregistrate anul curent la raliul din Monte Carlo, perechea a castigat etapa la care a participat in cadrul raliului Intercontinental Challenge din 2011 si a dominat Turul Corsicii (Campionatul European de Raliuri) din 2013. Experienta vasta a francezului in calitate de pilot de teste si colaborarea anterioara cu Hyundai Motorsport reprezinta completarea perfecta pentru echipa actuala.

Sunt cu adevarat bucuros sa fiu din nou parte a echipei Hyundai Motorsport. Am avut o colaborare foarte deschisa in 2013. Voi lua parte la o serie de teste de dezvoltare realizate in acest sezon si voi face tot posibilul sa contribui la pregatirea pentru sezonul din 2015, prin experienta si cunostintele pe care le detin, oferind echipei raspunsuri pe cat se poate de amanuntite. De asemenea, sunt recunoscator pentru oportunitatea de a pilota o unitate Hyundai i20 WRC la raliul Antibes, competitie pe care am castigat-o in anul 2006, unde pilotez cu placere de fiecare data cand ma reintorc”, a declarat Bouffier, citat de Hyundai Romania.

Desfasurat pe coasta franceza, Raliul Antibes urmeaza a avea loc in perioada 30 – 31 mai, integrand o parte din traseul raliului din Monte Carlo. Competitia include douasprezece probe speciale – sase dintre ele repetandu-se de doua ori – intreaga etapa insumand 212 kilometri.

Sursa si imagine: Hyundai Romania

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- FII CALM LA VOLAN -
15,338FaniÎmi place
703CititoriConectați-vă
1,460AbonațiAbonați-vă

Ultimele articole

- Partener Danny Ungur Racing -
- Brașov Amanet Auto-spot_img

Parteneri Autostiri