spot_img

Aniversare 10 ani clubKIA.ro – La mulţi ani!

Evenimentul „Marii Coloane” va rămâne pentru totdeauna în istorie ca fiind prima manifestare de asemenea amploare în Romania a pasionaţilor unei marci auto.

aniversare 10 ani clubKIA.roUn exemplu de civilizaţie, de ambiţie şi devotament pentru o pasiune comună. Au visat cu ochii deschişi şi au făcut toate demersurile pentru a intra în cea mai galonată galerie a recordurilor mondiale.

În februarie 2009, respectiv în octombrie 2009, Braşovul a fost martor la încercarea clubkia.ro de a intra în Cartea Recordurilor. În februarie 2009 au participat la eveniment 124 de vehicule. În martie 2009, Guinness World Records a deschis o nouă categorie: “Cea mai lunga coloană KIA din lume”, la cererea ClubKIA.ro, care pe 10 octombrie 2009 a aliniat în Braşov 226 de autovehicule Kia. Eforturile acestei comunităţi de a intra în Cartea Recordurilor la categoria „The Largest Parade of KIA Cars” nu au fost încununate de succes din motive invocate ulterior de reprezentanţii Guiness World Records.

Forumul comunităţii KIA din Romania a luat fiinţă la 1 iunie 2007, dată de la care s-au înscris peste 10.000 de membri.

În Braşov, comunitatea ClubKIA.ro a realizat prima întâlnire multiclub din România, un demers iniţiat pentru cunoaşterea şi respectarea membrilor din diferite comunităţi.  Autoştiri.ro şi ClubKIA.ro au iniţiat şi lansat: “Ghid al bunelor practici” – Siguranţă în trafic prin respect, cu ajutorul căruia să se dezvolte o cultură a bunului simţ în trafic. Creşterea siguranţei la volan a tuturor categoriilor de participanţi prin dezvoltarea unui comportament responsabil în trafic şi a abilităţilor de identificare şi eliminare a unor situaţii cu potenţial de risc, toleranţa, ajutorul şi respectul în trafic, sunt promovate prin intermediul acestui ghid.

De la înfiinţarea ClubKIA.ro membri comunităţii au participat la: sesiuni de test drive, întâlniri cu reprezentanţii mărcii sau ai service-urilor, conferinţe de presă, activităţi de responsabilizare în trafic a conducătorilor auto, lansarea unor modele Kia, concursuri şi întâlniri locale sau naţionale.

Membri ClubKIA.ro au fost invitaţi şi au participat la 4 ediţii Motul Day Out, întâlnirea reprezentanţilor comunităţilor auto din România.

Pe 26 martie 2017 membri acestei comunităţi se întâlnesc la KIA Romauto Baneasa pentru a aniversa 10 ani de existenţă.

La mulţi ani, ClubKIA.ro! Drum bun şi numai bine!


clubKia de spdblue

Imagine preluata de pe pagina de facebook a evenimentului

Video: YouTube si Dailymotion

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- FII CALM LA VOLAN -
15,339FaniÎmi place
703CititoriConectați-vă
1,460AbonațiAbonați-vă

Ultimele articole

- Partener Danny Ungur Racing -
- Brașov Amanet Auto-spot_img

Parteneri Autostiri