spot_img

Zeci de femei vor tura motoarele la Women Rally Timișoara

În weekend-ul care urmează se va desfășura la Timișoara prima etapă a Campionatului Național Women Rally – Bosch car Service. Și în acest an Trofeul etapei este susținut de Casa Auto Timișoara, iar George.

Inovație BCR rămâne partenerul fidel al clasei de mașini electrice. Primul eveniment automobilistic din acest an dedicat doamnelor și domnișoarelor, desfășurat sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv, aduce la start 48 de mașini. Ca şi la ediṭiile precedente, la start se vor alinia concurente din toată ṭara, 16 judeṭe fiind reprezentate pe lista de înscrieri.

Organizatorii şi susṭinătorii Campionatului doresc să continue implementarea noțiunilor de conducere defensivă și proactivă la nivelul conducătoarelor auto și să le pună la dispoziție un cadru organizat și sigur în care acestea să își poată testa și îmbunătăți abilitățile la volan, contribuind astfel la scăderea numărului de accidente rutiere.

„Anul acesta sărbătorim 120 de ani de la prima bujie cu scânteie Bosch susținând performanța auto pentru al 5-lea an la rând, fiind partenerii campionatului Women Rally 2022. În semn de apreciere pentru femeile din rândul conducătorilor auto din România suntem prezenți și de această dată cu caravana Bosch Car Service.

Campiontul național Women Rally se bucura de o notorietate din ce în ce mai mare în fiecare an, numarul de participante fiind în creștere și în 2022. Echipa noastră de specialiștii își oferă suportul pentru a inspecta atât mașinile concurentelor, cât și ale participanților la eveniment care doresc să beneficieze de o verificare tehnică gratuită.

De asemenea, fiecare concurentă la raliu va beneficia de o asistența rutieră valabilă un an pe teritoriul Romaniei”. – a declarat domnul Mircea BELA, director de vânzări Robert Bosch SRL.

Evenimentul păstrează formatul deja consacrat, începând vineri, 27 mai, cu un briefing premergător concursului, unde organizatorii și participantele vor discuta toate detaliile ce țin de regulament și program, pentru ca totul să se desfășoare perfect.
Tot vineri, 27 mai 2022, în Piața Iancu Huniade, începând cu ora 18.00 va avea loc premierea laureatelor Campionatului 2021, pentru ca apoi de la ora 19.00 spectatorii să poată participa la Startul Festiv.

Concursul se va desfășura efectiv sâmbătă, 28 mai, începând cu ora 10:00, pe un traseu special amenajat la Shopping City Timișoara. Organizatorii le-au pregătit concurentelor atât viraje de viteză, cât și ace de păr sau șicane unde își vor demonstra agilitatea la volan. Vor fi două manșe de concurs în care concurentele iau startul pe rând, fiind cronometrate la sutimi de secundă. Toată acțiunea va putea fi urmărită live pe canalul de facebook şi pe YouTube.

Ca şi până acum, concurentele de la etapele Women Rally vor puncta într-una din cele 5 clase, constituite conform regulamentului, în funcție de capacitatea motorului și de gradul de modificare a mașinii. Clasele 1, 2 și 3 sunt dedicate mașinilor de stradă fără modificări, cu motor termic. Women Rally este astfel locul perfect pentru a face primii pași în motorsport cu costuri minime și folosind mașinile personale, organizatorii punând la dispoziția concurentelor chiar și căști și cagule, necesare pentru ca totul să se desfășoare în siguranță.

Clasa 4 este dedicată mașinilor electrice și aliniază la start șase concurente la prima etapă din acest sezon. Susținută de George, primul banking inteligent din România, este dovada faptului că Women Rally accelerează alături de parteneri vizionari către un viitor mai verde, sustenabil.

“Suntem mândri și entuziaști să fim alături, prin George, primul banking inteligent din România, Campionatului Women Rally, un proiect care facilitează și valorifică implicarea femeilor în lumea fascinantă a motorsportului. Am ales clasa vehiculelor electrice pentru că privim cu încredere spre viitor și, asemenea lui George, ne place să-l construim de acum cu ajutorul tehnologiei. Ne aliniem astfel la start cu o comunitate tânără, creativă, elegantă, care îmbină într-un mod educativ pasiunea pentru sport cu tehnologia și protejarea mediului”, a declarat Laura Mihailă, Şef Departament Marketing, BCR.

Clasa 5 este dedicată mașinilor modificate sau posesoarelor de licență FRAS cu un grad mai mare decât cel al licenṭelor pentru Women Rally.

Ca în fiecare an la Timişoara, maşinile de deschidere vor fi tot din gama Mercedes – Benz, maşini puse la dispoziṭie de către Casa Auto Timișoara, şi vor parcurge traseul în deschiderea concursului. Dacă anul trecut, cu ocazia Women Rally Timişoara, s-a lansat noul Mercedes Benz EQA, 100% electric, anul acesta toate cele 3 maşini de deschidere vor fi electrice: EQA, EQB, EQC. A.C.S Women In Motorsport se aliniază astfel, alături de introducerea, acum 2 ani, pentru prima dată în România a unei clase de maşini electrice, tendinṭei de electrificare a motorsportului şi încearcă să îşi aducă aportul la crearea unui viitor verde, cu o mobilitate sustenabilă.
,,Turăm din nou motoarele, pentru al patrulea an consecutiv la Timişoara şi în acest an festiv, când Casa Auto Timişoara împlineşte 25 de ani de comercializare şi servisare auto la cele mai înalte standarde, în vestul ṭării. Am ales să continuăm tradiṭia şi să fim parte a acestui fenomen Women Rally, unde nu este vorba doar despre automobilism, este vorba si despre frumuseṭe, eleganṭă, curaj, prietenie, dovada ca doamnele şi domnişoarele pot şi îşi doresc de la an la an sa-şi depaşescă limitele.

Şi în acest an acordăm Trofeul Casa Auto Timişoara şi vă aşteptăm să descoperiṭi condusul electric de la Mercedes-EQ, cu un model de maşină pentru fiecare, pentru fashionişti, pentru familii sau pentru iubitori de adrenalină. ABC-ul mobilităṭii electrice Mercedes– EQA, EQB, EQC”, a declarat Mirela Castelli, director marketing Casa Auto Timișoara.

Cele mai rapide concurente vor fi premiate la Festivitatea de Premiere din cadrul Dineului Oficial, care va avea loc sâmbătă seara începând cu ora 19:00 la Casa Auto Timișoara.

Toate informațiile legate de concurente, noutățile din timpul concursului și atmosfera Women Rally surprinsă în imagini sunt disponibile pe instagram @womenrally.ro și pe pagina de facebook a campionatului. Detalii despre regulament, înscriere și următoarele etape din acest sezon pot fi găsite pe site-ul oficial www.womenrally.ro

Campionatul Național Women Rally – Bosch Car Service 2022 îmbină testele cronometrate de îndemânare la volan cu oportunități de socializare, noțiuni de conducere defensivă și momente elegante petrecute într-o companie inedită, care împărtășește pasiunea pentru mașini și ambiția de auto-depășire. Împreună, comunitatea Women Rally contribuie la șosele mai sigure, încurajând într-un cadru legal și sigur dezvoltarea abilităților la volan și responsabilitatea în trafic, pentru toată familia.

Campionatul Național Women Rally, ediṭia 2022 este susținut de către Bosch Car Service.

Etapa I – Timișoara (27-28 mai 2022) a Campionatul Național Women Rally – Bosch Car Service 2022, Trofeul Casa Auto Timişoara, este susținută de către Casa Auto Timişoara, clasa de mașini electrice powered by George, primul banking inteligent din România, şi partenerii gold: Castrol România, Parsa Beauty, Catena – Farmacia Inimii, Hotel Melodia, Shopping City Timişoara.

Parteneri silver: AEA Medical, Gerovital, Cramele Cricova, Violettes – Boutiques des fleurs, Coca-Cola, Nespresso, Vittel, Prestige Flame, Brandocracy.

Parteneri: Primăria municipiului Timişoara, Universitatea Politehnică Timişoara.

Parteneri media: TVR, TVR Timişoara, West City Radio Timişoara, RallyMax, Autoştiri.ro, Ziarul News, GP24.ro, 24auto.ro, Express de Banat, FanRally.ro, Fabian Robert Photography, FireWeb.

Parteneri print: PMA Invest, Impress.

Campionatul Național Women Rally – Bosch Car Service se desfăşoară sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv şi a Ministerului Sportului.

Sursa si imagini: comunicat remis Autostiri.ro

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- FII CALM LA VOLAN -
15,340FaniÎmi place
703CititoriConectați-vă
1,470AbonațiAbonați-vă

Ultimele articole

- Partener Danny Ungur Racing -
- Brașov Amanet Auto-spot_img

Parteneri Autostiri