WTCC. Următoarea oprire: Zolder, Belgia

| 21 aprilie 2011 | 0 Comments

In acest week-end vom putea urmarii ce-a de-a doua etapa a sezonului 2011 a Campionatului Mondial de Turisme.

Dupa o pauza de 5 saptamani de la etapa braziliana, concurentii se intorc pe batranul continent, mai exact in Belgia la Zolder, unde vor participa la cea de-a doua etapa in perioada 22 – 24 aprilie.

Este al doilea an consecutiv cand Campionatul de Turisme va alerga pe circuitul de la Zolder in lungime de 4 km. Anul trecut la prima editie din Belgia, Gabriele Tarquini si Andy Priaulx si-au impartit victoriile din cele doua curse.

Singura echipa de uzina din campionat, Chevrolet, vine cu gandul de as pastra pozitia de lider in clasamentul constructorilor. Acelasi lucru il va face si Rob Huff, care are un avantaj de doar 4 puncte in fata colegului sau de echipa, Alain Menu.

Un alt pilot care merita urmarit, este olandezul Tom Coronel, care a reusit doua curse foarte bune in deschiderea sezonului. El va avea si suportul fanilor de acasa, care vor face scurta deplasare pana in Belgia.

Se anunta o etapa interesanta. Ramaneti alaturi de www.autostiri.ro pentru a afla cele mai noi stiri si barfe din interiorul boxelor.


Category: MotorSport, Prima pagina, Turisme

Citește articolul precedent:
Campionatul Național de Rally Raid: Baja Satu Mare

26 de echipaje își dispută trofeul Baja Satu Mare, 3 din Cehia, 6 din Ungaria și 17 din România.

Închide