spot_img

Women Rally pregătește startul celui de-al șaselea sezon al campionatului auto dedicat femeilor

Frumusețea, eleganța și caii putere vor fi celebrate pentru al șaselea an consecutiv în cadrul Campionatului Național Women Rally. Parteneriatul de succes din ultimii ani continuă, Bosch Car Service păstrând titlulatura campionatului. Mașinile concurentelor vor fi pe mâini bune și în acest an, cu ajutorul specialiștilor de la Bosch Car Service. Am început deja verificarea motoarelor și abia așteptăm să ne reîntâlnim la linia de start.

George, inovație BCR este şi în acest sezon copilotul clasei de mașini electrice, aliniindu-se la startul celor 3 etape Women Rally, pentru a susține participantele de la această clasă.

Posesoarele unui permis de conducere cu minim doi ani vechime se pot înscrie la concurs pentru o doză de adrenalină și pentru a testa lumea pilotajului auto în cadrul unor trasee special amenajate în 3 orașe din România.

După un sezon de succes în 2022, participantele din întreaga țară sunt invitate să se alinieze la startul primei etape a Campionatului Național Women Rally – Bosch Car Service 2023, care va avea loc la București în perioada 12 – 13 mai. Următoarea oprire va fi la Timișoara în perioada 16 – 17 iunie, urmând ca ultima etapă să se desfășoare în perioada 15 – 16 septembrie, conform tradiției, acasă la Cluj-Napoca, locul de unde a pornit, exact acum 5 ani,  acest eveniment la care au luat deja startul sute de concurente.

„Este o bucurie enormă să văd că an de an acest eveniment a luat amploare și a stârnit curiozitatea femeilor din întreaga țară. Am reușit de-a lungul anilor să aducem la linia de start multe concurente puternice, determinate, care și-au descoperit pasiunea pentru condus și au decis să o ducă la un nivel mai avansat. Am creat o comunitate frumoasă alături de ele și abia așteptăm să ne revedem an de an”, a declarat Laura Savu – fondator Women Rally.

Etapele Women Rally sunt dedicate tuturor femeilor pasionate de condus, care doresc să își dezvolte abilitățile la volan într-un cadru sigur și organizat. Pe lângă competiția propriu-zisă, participantele vor lua parte și la sesiuni de briefing în care li se vor aduce la cunoștință noțiuni de bază pentru conducere defensivă și sportivă. De asemenea, la linia de start se pot alinia fie individual, fie sub formă de echipaj, alături de cea mai bună prietenă, mamă sau colega de birou.

Fiecare etapă din campionat începe vinerea într-o atmosferă extraordinară la startul festiv, unde concurentele vor fi prezentate și vor trece prin poarta de start pentru prima dată. După familiarizarea cu regulamentul de concurs și primele ture de recunoaștere ale traseului, participantele se vor lupta contracronometru în cele două manșe de concurs organizate sâmbăta. Acestea se vor încheia seara, într-un cadru elegant, la festivitatea de premiere și dineul oficial.

Campionatul Național Women Rally – Bosch Car Service 2023 se desfășoară sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv – FRAS şi a Ministerului Sportului.

Mai multe detalii despre Campionatul Național Women Rally – Bosch Car Service 2023, regulament și modalitatea de înscriere vor fi publicate pe website-ul oficial al competiției www.womenrally.ro și pe canalele de social media @womenrally.ro.

Sursa si imagine: comunicat remis Autostiri.ro

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- FII CALM LA VOLAN -
15,346FaniÎmi place
703CititoriConectați-vă
1,380AbonațiAbonați-vă

Ultimele articole

- Partener Danny Ungur Racing -
- Brașov Amanet Auto-spot_img

Parteneri Autostiri