spot_img

Victorie pentru Sebastian Barbu și Bogdan Iancu în Raliul Bucovinei

Sebastian Barbu și Bogdan Iancu, copilotul său, au început parteneriatul cu ARC Staking Solutions cu o victorie în Raliul Bucovinei, etapa a patra din Campionatul Național de Raliuri Betano. După al doilea succes conescutiv din 2022, Sebastian Barbu a trecut și pe prima poziție în clasamentul general din competiția națională

După locul secund în Raliul Harghitei și victoria din Raliul Argeșului, Sebastian Barbu și Bogdan Iancu au încheiat un parteneriat cu ARC Staking Solutions pentru tot sezonul 2022, iar această colaborare a început cu victoria în Raliul Bucovinei, etapa a patra din Campionatul Național de Raliuri Betano. Pentru echipajul sibian aceasta a fost a doua victorie în Bucovina, după ce au triumfat aici și în 2021.

Vineri, în prima zi a raliului, au fost programate 3 probe speciale pe Transrarău și o super specială în centrul orașului Câmpulung Moldovenesc, primele două speciale desfășurându-se pe ploaie. Sebastian Barbu și Bogdan Iancu au câștigat prima probă și au terminat următoarele două de pe Transrarău cu al doilea timp. Cu o clasare în top trei și pe super speciala din oraș, echipajul sibian a încheiat prima zi din Raliul Bucovinei pe locul secund, la 11,7 secunde în spatele liderului.

„Nu a fost ușor să gestionăm prima zi pentru că ploaia ne-a schimbat complet strategia. Am demonstrat însă că putem fi rapizi în orice fel de condiții și suntem aici să ne luptăm pentru un loc pe podium”, a spus Sebastian Barbu, la finalul primei zile din Raliul Bucovinei, citat de autostiri.ro.

Sâmbătă, în ziua a doua, Sebastian Barbu și Bogdan Iancu au continuat lupta cu campionii de anul trecut, Simone Tempestini și Sergiu Itu. Echipajul sibian a pierdut câteva secunde pe primele trei probe ale zilei, dar a recuperat pe speciala a opta. Profitând și de abandonul tehnic al liderilor, Sebastian Barbu și Bogdan Iancu au câștigat restul de probe speciale ale raliului, inclusiv ultima specială, asigurându-și astfel și punctele suplimentare din Power Stage.

„A fost o luptă intensă pe fiecare probă și sunt foarte fericit că am reușit să câștigăm aici. Am schimbat puțin strategia după prima zi și lucrurile au funcționat perfect. Am avut un ritm bun pe fiecare probă și asta este cel mai important. Am câștigat maximum de puncte în Bucovina și acum trebuie să ne pregătim pentru Raliul Sibiului. Abia aștept să înceapă macadamul și sper să continuăm sezonul la fel ca până acum. Le mulțumesc tuturor partenerilor noștri și este o onoare să-i reprezint”, a spus Sebastian Barbu, după victoria din Raliul Bucovinei, citat de autostiri.ro.

După victoria din Raliul Bucovinei, etapa a patra din Campionatul Național de Raliuri Betano, Sebastian Barbu este lider în clasamentul general cu un total de 128,8 puncte, fiind urmat de Andrei Gîrtofan cu 126,4 puncte. Raliul Sibiului, cursa de casă pentru echipajul sibian, se va desfășura în perioada 15 – 16 iulie 2022.

Echipajul sibian este susținut în sezonul 2022 de partenerii: ARC Staking Solutions, Gorgandin, EGLO Romania, Yiippi Mango Energy Drink, Foerch Romania, Mindsoft, Geometrica Architects, P1 și Naceleup.ro.

Credit foto: Mihnea Tatu

Sursa: comunicat transmis autostiri.ro

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- FII CALM LA VOLAN -spot_img
15,357FaniÎmi place
701CititoriConectați-vă
1,130AbonațiAbonați-vă

Ultimele articole

- Partener Danny Ungur Racing -spot_img
- Partener – GT Auto Club Sportiv -spot_img

Parteneri Autostiri