spot_img

Trofeul Campulung Muscel, Bogdan Rusea urca Loganul pe podium

Bogdan Rusea urca Loganul pe podium si la Trofeul Campulung Muscel

In perioada 7 – 8 septembrie s-a desfasurat la Campulung Muscel pe traseul Leresti-Voina, etapa a VI-a a Campionatului National de Viteza in Coasta Dunlop, sub egida Federatiei Romane de Automobilism Sportiv. Etapa s-a bucurat de o participare numeroasa atat din partea spectatorilor, cat si a concurentilor (85 inscrisi la start).

Bogdan Rusea a reusit un nou podium la volanul Daciei Logan obtinand locul al II-lea la clasa H1: „Sunt foarte multumit de modul in care s-a comportat masina si de treaba buna facuta de echipa de mecanici. Impreuna cu sponsorii nostri Service Auto Serus SRL, Total Romania SA si Safety Broker SRL dorim sa promovam in continuare acest model de masina, sa o pastram vizual cat mai aproape de varianta originala. Desi stim si putem sa pregatim un motor Renault de 1,6 pentru a ajunge la 220-230 CP, obiectivul nostru si al sponsorilor nostri este sa punem în valoare marca nationala cu avantajele ei native. Pe parcursul celor 3 ani Loganul s-a dovedit foarte fiabil, o performanta in sine avand in vedere conditiile extreme ale curselor.

In acest moment Dacia Logan Serus este cel mai performant Logan din tara noastra fiind pregatit aproape integral in Romania. In plus efectului vopselei negru mat, Ixell, ii da si un aspect mai agresiv.” citat de Autostiri.ro.

Marius Amir, director zonal de vanzari Total Romania SA, sponsorul echipei Serus Racing Club, a urcat alaturi de Bogdan pentru prima oara in masina de concurs: „Felicitari echipei Serus Racing Club! Asa cum ne-au obisnuit, au obtinut un nou podium. A fost un sfarsit de saptamana extrem de placut si foarte multi spectatori au venit sa admire intrecerea. Bogdan si Loganul au fost printre favoriti, fara indoiala, evident din cauza popularitatii masinii, cat si a pilotului care si-a castigat un renume printre loganisti. Am mers si eu alaturi de Bogdan si pot spune ca senzatia este de milioane.” citat de Autostiri.ro.

Viorel Vasile, director Safety Broker, unul din cei mai importanti brokeri de asigurari din Romania, ne-a transmis: „Ne bucuram ca seria succeselor continua. Serus Racing Club a gasit mixul perfect intre o masina normala si uimitoare in acelasi timp, o echipa tehnica bine pregatita si un pilot talentat si da forta unei idei care ne umple de mandrie: ca avem calitate si profesionalism si in Romania. Cu resurse putine, putem obtine rezultate superbe.” citat de Autostiri.ro.

Ultimele 2 etape: 28-29 septembrie la Rasnov si 19-20 octombrie la Straja.

Sursa: comunicat remis publicatiei Autostiri.ro

Credit foto: Bogdan Barabas

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- FII CALM LA VOLAN -
15,333FaniÎmi place
703CititoriConectați-vă
1,450AbonațiAbonați-vă

Ultimele articole

- Partener Danny Ungur Racing -
- Brașov Amanet Auto-spot_img

Parteneri Autostiri