spot_img

Top Cross TCS Racing a participat cu 5 piiloți la etapa a șaptea din Campionatul Balcanic

În acest weekend, echipa Top Cross TCS Racing a participat cu 5 piiloți la etapa a șaptea din Campionatul Balcanic, desfășurată pe circuitul din localitatea Troyan, în Bulgaria, toți cei cinci reușind să termine în top 10 la clasele MX 65 și MX 85.  

Circuitul de motocross din localitatea Troyan, în Bulgaria, a găzduit, pe 7 – 8 septembrie, o nouă etapă din Campionatul Balcanic la care echipa Top Cross TCS Racing a participat cu cinci piloți. Ioan Chiujdea și Luca Ștefănescu au concurat la clasa MX 65, iar Zoltan Ordog, Mihnea Banu și Mihai Dine au luat startul la clasa MX 85, toți reușind la finalul celor două manșe de concurs să se claseze în top 10.

La clasa MX65, Ioan Chiujdea a avut două manșe constante și a încheiat etapa din Bulgaria pe locul 5 la general, în timp ce Luca Ștefănescu s-a clasat pe poziția a noua. La clasa MX 85, Zoltan Ordog a avut un weekend foarte bun și a încheiat întrecerea din Campionatul Balcanic pe locul secund. La aceeași clasă, Mihnea Banu a fost pe 8, iar Mihai Dine pe locul 9.

“Orice etapă internațională înseamnă un plus de experiență pentru piloții noștri. A fost o etapa dificilă unde piloții locali au fost în avantaj, dar în care am reușit să obținem rezultate bune. Sunt mulțumit că toți piloții echipei care au concurat aici au terminat în top 10 și îl felicit pe Zoltan Ordog pentru evoluția sa care i-a adus o clasare pe podium. Fiecare cursă înseamnă experiență în plus pentru piloții noștri și progresele se văd de la o etapă la alta, iar asta este cel mai important acum”, a spus Adrian Răduță, antrenorul echipei, citat de autostiri.ro.

Următoarea provocare pentru pilioții echipei Top Cross TCS este etapa a treia din Campionatul Național de Motocross programată pe 14 – 15 septembrie la Târgu Mureș.

Credit foto: conform watermark

Sursa: comunicat remis Autostiri.ro

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- FII CALM LA VOLAN -
15,333FaniÎmi place
703CititoriConectați-vă
1,460AbonațiAbonați-vă

Ultimele articole

- Partener Danny Ungur Racing -
- Brașov Amanet Auto-spot_img

Parteneri Autostiri