Top 10 Concept car – No 2!

| 9 septembrie 2010 | 0 Comments

Cui nu-i plac maşinile tari? Cu siguranţă toţi cei care citesc aceste rânduri a visat măcar o dată la un super bolid cu o super putere cu ajutorul căruia poţi să… faci ce vrei tu! Din păcate puţini avem şansa de a şi experimenta pe viu un astfel de vis.

Pentru a veni în ajutorul visurilor voastre auto24bv.ro vă propune cele mai tari zece maşini de la cele mai luxoase concepte lansate pe piaţă, până la cel mai scumpe creaţii ale unor producători precum Audi , Mazda, Peugeot sau Toyota. Aruncaţi o privire!

2. Peugeot e-Motion

Peugeot e-Motion este o maşină propulsată electric cu un design special ce imbină suprafeţele concave cu cele convexe. Lock-ul dinamic al modelului francez este consolidat de o cută ascuţită, ce curge uşor de la faruri spre uşile maşinii şi se continuă până la stopurile acesteia.

Farurile, stopurile şi genţile maşinii se contopesc în caroseria acesteia, dând senzaţia de un tot unitar sculptat într-o bucată de metal.


Tags: , , ,

Category: Diverse, Prima pagina

Citește articolul precedent:
Ciprian Lupu, primul pilot profesionist, utilizator de scaun rulant – partener oficial Auto Chelu la Campionatul Național de Viteză în Coastă

Auto Chelu este un susținător al automobilismului sportiv de mult timp, iar acest parteneriat este încă o dovadă a implicării...

Închide