Tess Women Rally 2015

| 8 martie 2015 | 2 Comments

8 Martie a fost sarbatorit intr-un mod aparte la Brasov. Sediul companiei TESS din Ghimbav a gazduit Tess Women Rally 2015, editie la care s-au inscris nu mai putin de 22 de femei.

Domnisoarele si doamnele pasionate de volan, care au dat curs invitatiei lansate de Asociatia Judeteana de Automobilism Sportiv Brasov, au avut o zi frumoasa, plina de adrenalina si emotii. Sub tutela experimentata a celor de la Tess şi Auto Blic Braşov, fetele au trait pe timpul concursului atmosfera marilor competitii automobilistice. Nu au lipsit instruirea, sedinta tehnica, recunoasterea, prezentarea demonstrativa a modului de parcurgere al traseului, concursul si festivitatea de premiere.

In pauza dintre cele doua manse, cei prezenti la Tess Woman Rally s-au bucurat de sesiunea demonstrativa de pilotaj. Ne-au incantat cu evolutia lor Cornelia Ioan, Manu Mihalache, Dan Girtofan si Bogdan Barbu.

Clasament Tess Women Rally 2015

Grupa B

1. Vrabie Barbu Bianca #33 – Renault Clio Sport

2. Blaj Raluca #19 – Toyota Yaris

3. Gabor Mirela Liliana #10 – WV Lupo

Grupa C

1. Cadar Vanessa #58 – Ford Fiesta

2. Costea Adina Adriana #11 – Renault Clio

3. Mustata Florea #31 – Seat Ibiza

Grupa D

1. Aldea Andreea #55 – Dacia Logan

2. Clinciu Andreea roxana #59 – BMW3 E92

3. Balint Mihaela #12 – Dacia Logan

Cea mai tehnica participanta a fost desemnata Cadar Vanessa #58 – Ford Fiesta.

Pentru amatorii de statistica dar si pentru domnisoarele si doamnele care au participat la Tess Women Rally 2015, puteti vizualiza clasamentul integral aici.

Felicitari tuturor participantelor. La multi ani!

Zilele urmatoare vom urca o galerie consistenta de la aceasta competitie pe pagina de facebook a publicatiei Autostiri.ro. Ne revedem la Tess Rally 44, prima etapa din Campionatul National de Raliuri 2015, ce se va desfasura la Brasov in perioada 26 – 28 martie.

Drum bun si numai bine!

Credit foto: Dan STRAUTI


Tags: , , , , ,

Category: Prima pagina, Rally

Citește articolul precedent:
Promo Rally powered by Total la startul sezonului de toamnă

În preajma finalului de sezon al practicanților profesioniști ai sportului auto, amatorii acestui îndrăgit sport pot răsufla ușurați pentru startul...

Închide