Sportivii anului 2012: Sebastian Vettel si Sebastien Loeb alaturi de atletul Bolt şi inotatorul Phelps

| 28 decembrie 2012 | 2 Comments

Usain Bolt şi Michael Phelps au dominat Jocurile Olimpice de la Londra, la fel ca în 2008 la Beijing, intrând definitiv în legenda sportului mondial, se arată într-un material al agenţiei France Presse, a anuntat Mediafax.

Fară a întocmi un clasament, jurnaliştii de la France Presse au trecut în revistă cele mai notabile performanţe ale anului sportiv 2012. Alaturi de sportivi care au obtinut rezultate notabile in atletism, iahting, ciclism, natatie, schi, handbal, tenis, patinaj, judo sau fotbal sunt mentionati pilotul francez Sebastian Loeb si pilotul german Sebastian Vettel.

Sebastien Loeb (WRC). Campion mondial pentru a noua oară, pilotul francez deţine cel mai frumos palmares din istoria sportului automobilistic. La 38 de ani, el a decis să nu dispute decât câteva curse anul viitor, pentru ca în 2014 să ajungă în Campionatul Mondial de Turisme (WTCC), tot cu Citroen.

Sebastian Vettel (Formula 1). La volanul monopostului Red Bull-Renault, germanul a devenit la 25 de ani cel mai tânăr triplu campion mondial (2010, 2011 şi 2012) din istoria Formulei 1. În 101 Grand Prix-uri de la debutul în 2007, Vettel a totalizat 26 de victorii.


Tags: , , , , , , ,

Category: News, Prima pagina

Citește articolul precedent:
Hyundai Motorsport a terminat Raliul Turciei cu doua echipaje pe podium dupa un final dramatic

Hyundai Motorsport a terminat Raliul Turciei cu doua echipaje pe podium dupa un final dramatic in care Thierry Neuville si...

Închide