spot_img

Special. Interviu Raul Badiu – Dementor Rally Show Sibiu

Nu poţi să treci cu vederea talentul, modestia, determinarea unuia dintre piloţii români care reuşeşte să obţină constant rezultate frumoase.

La ediţia din acest an a versiunii româneşti „Race of Champions” a reuşit o clasare excelentă în prima zi a competiţiei.

Raul a reuşit o performanţă notabilă în faţa campionului naţional din acest sezon, Gergo Szabo, în semifinale, după ce a stabilit cel mai bun timp al rundei.

Şi poate că sorţii de izbândă ar fi fost mai buni dacă în finală nu ar fi concurat cu parbrizul Loganului spart împotriva vicecampionului naţional Vali Porcişteanu.

Raul a împărţit maşina de concurs cu Bogdan Năstase.

Raul a ocupat la final locul 2 la grupa N2 din cadrul Cupei Logan. Sunt convins că acest tânăr este unul dintre cei care atunci când va concura are şanse reale de a face spectacol şi de a obţine rezultate frumoase.

Iată ce ne-a declarat:

Auto24.bv.ro: Felicitări pentru locul ocupat în Cupa Logan. Ce a însemnat pentru tine duelul cu un campion naţional al României?

Raul Badiu: Este o onoare. Sunt la început. În orice fază a unui eveniment este o experienţă plăcută să concurezi alături de cel care deţine un titlu. Este un imbold să mă autodepăşesc, să mă motivez. Am ajuns alături de el şi cu noroc sau nu, m-am concentrat. Am reuşit să parcurg traseul fără să fiu inhibat, fără să mă mai gândesc că sunt alături de un campion. Sunt obişnuit cu circuitul, cu maşinile care sunt folosite în acest gen de concurs.

Auto24.bv.ro: Acest loc este important pentru cariera şi palmaresul tău. În finală a-i avut parte de vicecampionul naţional al României, Vali Porcişteanu. Consideri că acest rezultat te poate ajuta în atragerea unor sponsori ?

Raul Badiu: Sper. Am demonstrat că există dorinţă, potenţial. Am încercat mai multe variante. Deocamdată nu a ieşit aşa cum ar trebui. Nu vreau să mă plâng. Prezenţa vârfurilor dintr-un campionat poate ajuta pe oricine. Poate sunt subiectiv. Sper că o să fie bine.

Auto24.bv.ro: Este bine că îţi evaluezi şi cunoşti şansele. Eşti talentat şi modest. Noi îţi ţinem pumnii. Suntem alături de tine în demersul de a accede acolo unde îşi doreşte orice pilot. Sper să câştigi titlul suprem. Baftă multă.

Raul Badiu: Nu ne putem numi piloţi dacă nu tindem spre treapta supremă, dacă nu luptăm cu suflet şi pasiune. Pentru susţinerea din cadrul Campionatului de Slalom Paralel, mulţumesc Colina Motors, mulţumesc Dodo Piţigoi, care mi-au oferit la începutul sezonului suport tehnic şi nu numai. Mulţumesc familiei şi prietenilor. Fără sprijinul lor nu a-şi fi avut o astfel de performanţă.

Avem suficienţi tineri talentaţi. Ei au nevoie de susţinere. În numele celor care obţin performanţă cu resurse modeste, noi îţi mulţumim.
Indiferent în ce formă o faci, spune-ne şi nouă. Lumea merită să ştie cine eşti şi ce faci pentru a susţine sportul românesc.

Related Articles

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- FII CALM LA VOLAN -
15,317FaniÎmi place
703CititoriConectați-vă
1,420AbonațiAbonați-vă

Ultimele articole

- Partener Danny Ungur Racing -
- Brașov Amanet Auto-spot_img

Parteneri Autostiri