ŠKODA ‘SuperbBlack Crystal’

| 17 noiembrie 2015 | 0 Comments

› Automobilul de prezentare ŠKODA ‘SuperbBlack Crystal’ reinterpretează limuzina Superb

› Printre detaliile atractive se numără jantele StarDust®

› Automobilul de prezentare este rezultatul colaborării artistice cu producătorul de sticlă PRECIOSA

ŠKODA ‘SuperbBlack Crystal’Producătorul auto ceh îşi demonstrează din nou atenţia pentru detalii, prezentând ŠKODA ‘Superb Black Crystal’: În colaborare cu renumitul producător de sticlă PRECIOSA, marca a reinterpretat detalii ale limuzinei ŠKODA Superb.

Unul dintre detaliile atractive ale showcar-ului ŠKODA ‘Superb Black Crystal’ este finisajul unic al jantelor, care au fost acoperite cu un strat de StarDust® (engl. praf de stele). Acest finisaj înseamnă acoperirea suprafeţei jantelor cu mici cristale strălucitoare. Astfel, noua maşină de prezentare a mărcii beneficiază de un look senzaţional. În această vară, acelaşi finisaj a fost utilizat de echipa de design a mărcii ŠKODA pentru a crea trofeele câştigătorilor Tour de France. Emblema ŠKODA din faţa şi din spatele automobilului, de pe jante şi volan sunt de asemenea realizate din cristal de înaltă calitate. Chiar şi emblema Laurin & Klement de pe volan este accentuată cu elemente din cristal.

„Noua ŠKODA Superb iese în evidenţă prin designul său expresiv şi emoţional, precum şi prin atenţia deosebită acordată detaliilor. Toate acestea sunt reiterate prin noul automobil ŠKODA de prezentare – ‘Superb Black Crystal’. Graţie cristalelor finisate cu înaltă precizie, showcar-ul arată asemeni unei bijuterii care este purtată doar la ocazii speciale,” spune designerul-şef al mărcii ŠKODA, Jozef Kabaň.

‘Superb Black Crystal’, noua maşină de prezentare a mărcii ŠKODA, a fost prezentată în premieră la Designblok 2015, în timpul Săptămânii Cehe A Designului şi Modei, care a avut loc în octombrie în Praga.

VIA: ŠKODA Romania


Tags: , , , , , ,

Category: News, Prima pagina

Citește articolul precedent:
Revenire în forţă pentru István Soós cu ocazia Trofeului Râşnov powered by Total

Trofeul Râşnov powered by Total va marca şi o schimbare majoră pentru István, cel care va lua startul cu un...

Închide