Sfarsit de iulie fierbinte pentru Sibiu Rally Team

| 20 iulie 2016 | 0 Comments
RallyPhoto Romania

RallyPhoto Romania

Doua weekend-uri consecutive echipajele echibei sibiene vor fi implicate in competitii de automobilism sportiv atat la nivel national cat si international.

Primul eveniment va Raliul Transilvania 2016 ce va avea loc la Cluj Napoca in perioada 22-23.07.2016. Sibiu Rally Team va avea la start 3 echipaje. Este vorba de echipajul Gabi Miclaus –Marius Popescu pe Dacia 1410 Sport, Cosmin Salistean-Jiga Octavian pe Mitsubshi Evo 6 si Dan Magos-Dragos Ghigolea pe Suzuki Ignis.

Alexandru Giusca va reface impreuna cu clujeanul Horatiu Savu echipajul campion la clasa 3.Al doilea eveniment va fi Trofeul Sinaia la viteza in coasta. Cosmin Salistean  si Calin Lazar vor reprezenta echipa sibiana pe traseul urban din Sinaia. Competitia din orasul Palatului Peles va avea loc in perioada 23-24.07.2016.

Si ultima competitie la care Sibiu Rally Team va fi prezenta la Perger Mühlstein Sprint Rallye 100  etapa a IV –a din Austrian Rally Challenge. Dan Magos impreuna cu Alexandru Giusca / Suzuki Ignis vor fi prezenti la startul competitiei ce va avea loc in perioada 29-30.07.

“Dupa o pauza de aproximativ o luna,echipa noastra revine pe probele speciale si pe circuitele de concurs. Ne asteapta doua weekend-uri de mare intensitate. Raliul Clujuilui Transilvania 2016 se pare ca va fi un eveniment de exceptie. Din pacate se suprapune cu etapa de la Sinaia. Cred ca pe Cosmin Salistean il asteapta un adevarat tur de forta.

Imediat dupa finalul raliului de la Cluj va pleca la Sinaia pentru a fi duminica la startul antrenamentelor si manselor de concurs contand pentru etapa din Campionatul National de Viteza in Coasta. In sfarsit, Gabi Micalus va fi la startul unui raliu in 2016 cu spectaculoasa lui Dacia 1410 sport cu cutie de viteza secventiala. Iar noi ne vom lupta pentru podium la clasa 9 in cadrul rally 2,” a declarat Dan Magos pentru autostiri.ro

5O mentiune si pentru Alexandru Giusca care va fi din nou in masina cu care a cucerit titlul in 2015. In perioada 29-30.07.2016 vom fi in Austria la o etapa care va fi concentrata intr-o singura zi de concurs.ste vorba de Perger Muhlstein rally ce va avea loc in juruk orasului Perg,oras situat la cativa kilometrii de Linz, ”a conchis Dan Magos –coordonatorul intregului proiect 2016.

“Voi incerca “marea cu degetul”. Concret vineri si sambata voi fi pe probele speciale din jurul Clujului, duminica doresc sa acumulez cat mai multe puncte la etapa de la Sinaia pentru a-mi putea consolida pozitia a treia in calsamentul grupei N. Sper ca totul sa decurga normal si fara incidente,”a spus Cosmin Salistean cel care este coordonatorul tehnic al echipei sibiene.

Si fiindca acest sport nu se poate manifesta fara sprijinul sponsorilor componetii echipei multumesc: MATEC, ROMGAZ, IFM ELECTRONIC, SZAKAL METAL importatorul uleiurilor ENEOS in Romania, ALGIUS SERVIS&CHIPTUNING. Intregul proiect este cofinantat de Consiliul Local Sibiu prin Primaria mun. Sibiu si sprijinit de Consiliul Judetean Sibiu.

Sursa: comunicat remis Autostiri.ro

Credit foto:  RallyPhoto.ro, RallyZoom.ro


Tags: , , , , ,

Category: Prima pagina, Rally

Citește articolul precedent:
Hypercar-Ul Hybrid PEUGEOT 9X8: designul suprem

Mai mult decât o mașină de curse, PEUGEOT 9x8 este deja un vehicul emblematic, o revoluție tehnică și estetică, o...

Închide