Secretul mărcii DS Automobiles, dezvăluit la CES 2022

| 6 ianuarie 2022 | 0 Comments
  • Dedicată în totalitate tranziției energetice din industria auto, marca DS Automobiles participă la Consumer Electronics Show (CES) care va avea loc la Las Vegas în perioada 5-8 Ianuarie 2022.
  • La standul Stellantis, DS Automobiles prezintă monopostul DS E-TENSE FE21 participant la Campionatul Mondial de Formula E.
  • Participarea DS Automobiles la Campionatul Mondial de Formula E oferă un laborator de testare pentru dezvoltarea modelelor de serie 100% electrice ale Mărcii, în special în materie de software.
  • Bazându-se pe angajamentul față de Formula E pentru a-și transfera expertiza către vehiculele de serie, DS Automobiles își accelerează strategia de electrificare și, din 2024, va lansa noi modele exclusiv 100% electrice.

Încă de la lansare, marca DS Automobiles a plasat electrificarea în centrul strategiei sale, cu o gamă de vehicule 100% electrificate comercializate începând cu anul 2019. Cu DS 3 CROSSBACK E-TENSE 100% electric, DS 4 E-TENSE, DS 7 CROSSBACK E-TENSE și DS 9 E-TENSE plug-in hybrid cu o putere cuprinsă între 225 și 360 CP, toate modelele DS sunt oferite cu motoare electrificate.

În 2020 și în primul semestru din 2021, DS Automobiles a fost lider european în segmentul vehiculelor multi-energie, cu cele mai scăzute emisii medii de CO2 (100.2 g/km WLTP în 2021), grație gamei sale de vehicule electrificate (34% din înmatriculări).

Această ofensivă agresivă a Mărcii își propune să ofere eficiență tehnologică, dinamism și rafinament și garantează o mobilitate fluidă în fața reglementărilor tot mai stricte în ceea ce privește utilizarea mașinii, în special în centrul orașelor.

DS Automobiles este primul contructor auto premium care participă la Formula E și singura marcă care a câștigat două titluri consecutive la categoria Echipe și Piloți. Marca a anunțat că va participa la acest campionat până în 2026 și a început dezvoltarea unui monopost de nouă generație, mai puternic și mai eficient. Acest laborator tehnologic va asigura un progres continuu pentru modelele de serie.

La Consumer Electronics Show, DS Automobiles expune DS E-TENSE FE21, monopostul participant la Campionatul de Formula E condus de campionii Jean-Éric Vergne și António Félix da Costa.

Cu două titluri la constructori, două titluri la piloți, 14 victorii, 17 pole positions și 37 de podiumuri în 63 E-Prix, DS Automobiles a profitat de cercetările întreprinse și de succesul echipelor sale sportive pentru a dezvolta modelele electrificate ale Mărcii. Expertiza dobândită prin participarea la raliuri, ​​alegerea materialelor și conceperea de piese, cât și expertiza în materie de software este deja transferată către modelele de serie cu obiectivul de a gestiona energia, cu un consum optimizat și capacitatea de a recupera energie în timpul fazelor de decelerare. Motorsportul 100% electric deschide calea inovării și reprezintă secretul din spatele dezvoltării tehnologice accelerate a mărcii DS Automobiles. În cadrul grupului Stellantis, Marca DS se află în fruntea electrificării și gestionării de software.

Din 2024, toate modelele noi lansate de marca DS Automobiles vor fi exclusiv 100% electrice. Viitoarele modele vor continua să ofere tehnologie de ultimă oră dezvoltată în competiții și un rafinament de excepție, prin caracteristici tehnice perfect adaptate la ceea ce își doresc clienții DS Automobiles.

Este a doua oară când marca DS Automobiles participă la CES din Las Vegas. În 2017, piloții DSV-03 au luat parte la o cursă virtuală de Formula E organizată în cadrul Consumer Electronics Show.

DE REȚINUT:

  • DS Automobiles expune monopostul DS E-TENSE FE21 Formula E în cadrul Consumer Electronics Show din Las Vegas.
  • Participarea DS Automobiles la Formula E oferă un banc de probă pentru dezvoltarea modelelor 100% electrice ale Mărcii, în special partea de software.
  • Începând cu 2024, toate modelele noi lansate de marca DS Automobiles vor fi numai în versiune 100% electrică.

Sursa si imagini: comunicat remis Autostiri.ro


Tags: , , ,

Category: Noutati, Prima pagina

Citește articolul precedent:
Hypercar-Ul Hybrid PEUGEOT 9X8: designul suprem

Mai mult decât o mașină de curse, PEUGEOT 9x8 este deja un vehicul emblematic, o revoluție tehnică și estetică, o...

Închide