spot_img

Sebastian Gioarsa se impune si la Tulcea

Sebastian Gioarsa - Delata Danube Rally 2014Sebastian Gioarsa, secondat de Sebastian Itu, continua forma buna aratata inca de la inceputul sezonului si isi adauga in palmares o noua victorie la clasa 9 si la Cupa Suzuki, de data aceasta la Danube Delta Rally, a treia etapa a Campionatului National de Raliuri 2014.

Plecand cu gandul la un nou rezultat foarte bun, echipajul 56 a inceput in forta Danube Delta Rally, impunandu-se inca de pe prima speciala a etapei tulcene si mentinandu-se pe prima pozitie pana la final. Desi a avut parte de niste conditii meteorologice vitrege, echipajul Gioarsa/Itu nu a avut probleme in a-si trece in cont victoria pe 5 din cele 10 probe speciale parcurse si sa urce la final pe cea mai inalta treapta a podiumului clasei 9 si al Cupei Suzuki, dar si sa reuseasca o noua clasare pe podiumul categoriei 2 Roti Motrice.

“A fost cel mai frumos, dar si cel mai dificil raliu la care am participat. Din cauza conditiilor meteo am gasit niste suprafete de rulare total schimbate fata de recunoasteri, astfel ca victoriile obtinute la clasa 9 si Cupa Suzuki m-au bucurat mult mai mult. Astept cu nerabdare etapa de casa pentru a incerca reeditarea acestor rezultate si pe asfalt”, a declarat Sebastian Gioarsa.

In perioada 19-21 iunie, Sebastian Gioarsa si Sebastian Itu vor lupta pentru o noua victorie, de data aceasta in fata propriilor fani, la Transilvania Rally.

Echipajul 56 este sustinut in sezonul 2014 de catre Aerotravel City Center – Fabrica de Vacante, MSC Cruises, Dertour Ferienautos si Ronda Medical.

Sursa: comunicat transmis Autostiri.ro

Credit foto: RallyZoom.ro

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- FII CALM LA VOLAN -
15,301FaniÎmi place
703CititoriConectați-vă
1,430AbonațiAbonați-vă

Ultimele articole

- Partener Danny Ungur Racing -
- Brașov Amanet Auto-spot_img

Parteneri Autostiri