spot_img

Salonul Auto Polus îşi deschide porţile la Polus Center Cluj

Salonul Auto Polus 2014
Salonul Auto Polus 2014

Cea de-a doua ediţie a Salonului Auto Polus îşi deschide porţile la Polus Center Cluj

În acest weekend, la Polus Center Cluj, se va desfăşura cea de-a doua ediţie a Salonului Auto Polus, eveniment organizat de Publisys şi Polus Center. Un număr mare de reprezentanţe  auto vor expune ultimele modele din industria auto-moto cât şi atv-uri.

Cea de-a II-a ediţie are loc, datorită feed-back-ului pozitiv primit în urmă cu un an de la expozanţi si din dorinţa de a oferi publicului clujean posibilitatea de a se familiariza cu noile modele apărute în materie auto-moto.

La cea de-a doua ediţie a Salonului Auto Polus, vor participa reprezentaţele Polimob si Polymobile, cu cele mai noi modele Opel si Honda. Ultimele modele de Land-Rover vor fi reprezentate de Autosincron, iar RMB Inter-Auto vine în acest an la salon cu modele excepţionale pentru Mercedes-Benz, Mitsubishi, Ford sau Hyundai. Eurial Invest va prezenta marca Peugeout, iar marcile Volvo, Kia si Suzuki vor fi reprezentate de Premium Cars. Dacia Service Cluj Feleacu, vor fi prezenţi cu cele mai noi modele Dacia, Renault şi Nissan, iar Creative Auto Center vor prezenta cele mai noi modele Citroen. Nu in ultimul rând, reprezentaţa auto Tubman, va fi prezentă şi ea cu cel mai nou model de SaangYong.

Singurul salon auto din Transilvania se va desfăşura concomitent cu evenimentul Autonet Mobility Show, târg specializat în domeniul pieselor auto, cel mai mare de profil din Transilvania. Pe parcursul celor 3 zile ale evenimentului vor avea loc mai multe test-drive-uri, dar şi oferte speciale din partea reprezentantelor auto prezente la salon. Salonul Auto Polus oferă posibilitatea celor interesaţi de achiziţia unei maşini, de a compara preţurile, echipările acestora dar si ocazia de a regăsi într-un singur loc toate reprezentantele auto din oraş.

Vizitatorii, cât şi specialişti ai acestui domeniu, vor avea la dispoziţie 3 zile în care să se pună la curent cu noutaţile şi să analizeze ofertele speciale concepute la Salonul Auto Polus 2014.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- MetalShow 2022 -
- FII CALM LA VOLAN -
15,113FaniÎmi place
703CititoriConectați-vă
1,160AbonațiAbonați-vă

Ultimele articole

- Partener Danny Ungur Racing -
- Partener – GT Auto Club Sportiv -

Parteneri Autostiri