Robert Visoiu, start in GP2 Austria

| 19 iunie 2015 | 0 Comments

Robert VisoiuPilotul roman Robert Visoiu a luat startul in acest sfarsit de saptamana in cursele GP2 Series din cadrul weekendului F1 din Austria.

Rebotezata “RedBull Ring”, pista din Austria este una rapida, cu cateva diferente de nivel dar si cu viraje tehnice. In trecut aici au avut loc
curse interesante, iar calificarile au fost foarte importante. Robert Visoiu se afla in prezent pe pozitia a 15-a in clasamentul general al competitiei.

Dupa un start foarte bun in cursele din Bahrain, Visoiu a avut un weekend dificil in Spania. Calificarea in spatele grilei de start in Monaco a insemnat ca sansele lui Visoiu la puncte erau minime, insa cursa foarte buna de recuperare a demonstrat odata in plus valoarea pilotului roman.

“Ultimele doua etape nu au fost unele pe masura asteptarilor si daca Spania a reprezentat un semnal referitor la care este nivelul real al
campionatului, Monaco ar fi putut fi cu totul altfel daca pozitia la start nu ar fi fost atat de slaba. In Austria am asteptari mult mai mari. Este o pista pe care o cunosc, iar antrenamentele pe care le-am facut in ultima perioada la simulator imi dau incredere” a declarat pilotul Rapax Team, citat de Autostiri.ro.

Calificarile au loc vineri incepand cu ora 16:55, iar cursele se vor desfasura sambata de la ora 16:40, respectiv duminica de la ora 11:35. Cursa a doua va fi transmisa in Romania de Dolce Sport.

Sursa: comunicat remis Autostiri.ro

Photo: Paolo Pellegrini / Team #RV


Tags: , , , , ,

Category: Altele, Prima pagina

Citește articolul precedent:
MINI câştigă Raliul Dakar 2020 cu echipajul Carlos Sainz şi Lucas Cruz

Pentru prima dată în istoria modernă Dakar când o marcă de automobile reuşeşte să urce pe prima treaptă a podiumului,...

Închide