spot_img

Roata încă se învârte

https://autochelu.ro
https://autochelu.ro

Când pasiunea arde la foc mic, nici măcar contextul epidemiologic nu poate opri punerea roților în mișcare și organizarea competiției atât de așteptată în rândul iubitorilor de viteză. Desfășurată duminică 8 noiembrie, cursa de accelerare de la Brașov- cea de-a doua etapă  Promo Rally powered by Total  –  Speed Challenge  – a pus la încercare atât priceperea, cât și viteza participanților care, în funcție de performanțele automobilelor, au fost repartizați într-una dintre cele zece categorii.

În ciuda faptului că mulți dintre partenerii prezenți până acum în peisajul auto s-au retras, implicarea activă a marilor pasionați de motorsport a făcut posibilă desfășurarea concursului de duminică; AutoChelu se numără printre cei care au susținut evenimentul și a oferit premii pentru participanții care au reușit să ocupe primul loc al podiumului fiecărei grupe.

Întrebat care sunt motivele pentru care a ales să susțină competiția, Neculai Ciușleanu, fondatorul AutoChelu, ne-a explicat că În vremuri în care întreg globul ține cu dinții de puținul normal rămas, e necesar să ne susținem unii pe alții și să ne implicăm în menținerea competițiilor în viață. Pasiunea pentru mașini, la fel ca oricare alta, cere nu numai dedicare, ci și investiții. Ne bucurăm că am putut să fim parte din eveniment și să încurajăm prin premii iubitorii motorsportului românesc.”

Cursele de accelerare sau Drag Racing – cunoscute în randul pasionaților sub numele de „liniuțe” – au caracter sportiv, iar pe lista câștigătorilor premiați de AutoChelu îi găsim pe:

  • Câștigător Categoria 1 – Izabella Gavrilă – Peugeot 106 – Recondiționare jante
  • Câștigător Categoria 2 – Liviu Dobrota – Renault Clio RS – Geometrie roți robotizată
  • Câștigător Categoria 3 – Viorel Dumitru – BMW e46 TI – Recondiționare jante
  • Câștigător Categoria 4 – Andrei Manache – BMW 318 IS – Geometrie roți robotizată
  • Câștigător Categoria 5 – Claudiu Voilean – BMW e92 335i – Recondiționare jante
  • Câștigător Categoria 6 – Rareș Gheorghe – VW Golf – Geometrie roți robotizată
  • Câștigător Categoria 7 – Zoltan Vargyasi – Audi A3 – Recondiționare jante
  • Câștigător Categoria 8 – Mugurel Papagiuc – VW Golf II – Geometrie roți robotizată
  • Câștigător Categoria 9 – Erno Szasz – VW Golf V – Recondiționare jante
  • Câștigător Categoria 10 – Nicolae Gogu – BMW 135D – Geometrie roți robotizată

Mulțumită sprijinului venit din partea Poliției rutiere, Jandarmeriei Române, a Primăriei și a tuturor partenerilor, evenimentul s-a desfășurat în condiții de siguranță, respectând întocmai normele de protecție și prevenție împotriva Covid-19, chiar dacă asta a însemnat absența totală a spectatorilor.

Etapa a trecut, pe măsura numelui, în viteză, însă nu fără a lăsa ceva în urmă, ci dimpotrivă – a unit în interese și eforturi comunitatea iubitorilor de automobile și a redefinit dorința de implicare și participare, inclusiv  în rândul piloților.

Felicitări participanților și organizatorilor!

Sursa si imagine: comunicat remis Autostiri.ro

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- FII CALM LA VOLAN -
15,333FaniÎmi place
703CititoriConectați-vă
1,450AbonațiAbonați-vă

Ultimele articole

- Partener Danny Ungur Racing -
- Brașov Amanet Auto-spot_img

Parteneri Autostiri