Raliul Aradului 2012 – 64 de echipaje vor lua startul pe macadamul aradean

| 17 august 2012 | 0 Comments

Pe lista de start a Raliului Aradului 2012 se regasesc 64 de echipaje (35 din Romania, 13 din prima divizie a campionatului maghiar si 16 din Rallye 2, liga secunda ungara). Singurul echipaj disparut de pe lista, intre verificarile administrative si cele tehnice, a fost Florin Crisan/Mircea Onofrei (Subaru Impreza STI), motorul bolidului cedand la shakedown.

De asemenea, la startul Raliului Aradului au fost inscrise 4 echipe, astfel: Napoca Rally Academy (Bogdan Marisca/Sebastian Itu, Marco Tempestini/Dorin Pulpea, Florin Tincescu/Iulian Nicolaescu, Simone Tempestini/Lucio Baggio), BCR Leasing Rally Team (Valentin Porcisteanu/Dan Dobre, Edwin Keleti/Csomortani Botond, Bogdan Nastase/Sorin Colceriu), Jack Daniel’s RT (Gergo Szabo/Borbely Karoy, Rares Tomita/Csegzy Levente, Catalin Berari/Aurelian Hanea) si ESD Rally Team (Bogdan Barbu/Doru Vraja, Francois Delecour/Dominique Savignoni).

La superspeciala, startul se va da peperechi, in ordinea inversa a listei de start, in timp ce maine, in cea de a doua etapa, startul se va da conform listei.

Sursa: comunicat de presa Dan Craciun


Tags: , , , ,

Category: Prima pagina, Rally

Citește articolul precedent:
80 de ani de la victoria BMW 328 la Mille Miglia, 8 decenii de poveşti

BMW 328 şi victoria de la Mille Miglia - o poveste de 8 decenii care a definit marca bavareză, cu...

Închide