Raliul Aradului 2012 – 64 de echipaje vor lua startul pe macadamul aradean

| 17 august 2012 | 0 Comments

Pe lista de start a Raliului Aradului 2012 se regasesc 64 de echipaje (35 din Romania, 13 din prima divizie a campionatului maghiar si 16 din Rallye 2, liga secunda ungara). Singurul echipaj disparut de pe lista, intre verificarile administrative si cele tehnice, a fost Florin Crisan/Mircea Onofrei (Subaru Impreza STI), motorul bolidului cedand la shakedown.

De asemenea, la startul Raliului Aradului au fost inscrise 4 echipe, astfel: Napoca Rally Academy (Bogdan Marisca/Sebastian Itu, Marco Tempestini/Dorin Pulpea, Florin Tincescu/Iulian Nicolaescu, Simone Tempestini/Lucio Baggio), BCR Leasing Rally Team (Valentin Porcisteanu/Dan Dobre, Edwin Keleti/Csomortani Botond, Bogdan Nastase/Sorin Colceriu), Jack Daniel’s RT (Gergo Szabo/Borbely Karoy, Rares Tomita/Csegzy Levente, Catalin Berari/Aurelian Hanea) si ESD Rally Team (Bogdan Barbu/Doru Vraja, Francois Delecour/Dominique Savignoni).

La superspeciala, startul se va da peperechi, in ordinea inversa a listei de start, in timp ce maine, in cea de a doua etapa, startul se va da conform listei.

Sursa: comunicat de presa Dan Craciun


Tags: , , , ,

Category: Prima pagina, Rally

Citește articolul precedent:
Pe toată perioada crizei COVID-19, CITROËN oferă acces nelimitat la platforma sa de știri ‘The Citroënist Editorializer’

În această perioadă excepțională de distanțare socială, Citroën oferă acces nelimitat la platforma sa editorială “The Citroënist Editorializer”, dezvoltată împreună...

Închide