Radu Benea, locul 2 anunta clar o urmatoare victorie!

| 28 septembrie 2018 | 0 Comments

Si asa a inceput saptamana ce ne anunta ca o etapa foarte spectaculoasa a luat sfarsit. La finele saptamanii trecute, la Campulung, alaturi de cel mai pasionat public, a avut loc etapa a VII-a din cadrul Campionatului National de Viteza in Coasta, etapa la care spectacolul nu a lipsit in nici o urcare.

Daca la general,  Bogdan Cuzma a oferit doua urcari nebune si o zona de incalzire plina de emotii, impunandu-se in clasamentul general, spectacol maxim au oferit si principalii combatanti la victorie de la 2RM, GT si debutanti.

Pentru ca echipa Vroom Vroom Vlog este reprezentata prin castigatorul locului 2 din clasamentul debutantilor, astazi vorbim despre Radu Benea si al sau Peugeot 208 R2 ce a reusit  in 9 din cele 10 urcari locul 1, insa in ultima urcare de concurs modificarea setarilor masinii si  dorinta de o victorie categorica ne-au trimis pe locul 2. Dar asta ne da sperante mari pentu urmatoarea etapa si sezonul 2019, sezon in care atacam clar titlul de Campion National al Debutantiilor!

Aflat la al doilea start din cariera, Radu a reusit sa se acomodeze rapid cu materialul de concurs si reuseste de la primul contact cu Peugeot-ul  sa aiba un cuvant de spus in clasament si sa ofere o lupta pasionala in clasamentul debutantiilor.

Pe scurt, daca la Ranca am fost la aproximativ 7 secunde de locul 1, la Campulung am redus ecartul la mai putin de o secunda, 0.9 mai exact, materialul de concurs pregatit ca la carte, pregatirea cu maxima atentie a competitiei si rapiditatea de adaptare la materialul de concurs ne-au adus pe podium cu sperante mari pentru viitor!

Urmatoarea etapa va avea loc pe traseul de poveste de la Brasov, pe Drumul Poienii, in perioada 13-14 octombrie, unde va asteptam cu drag!

Si pentru un scurt rezumat video a ceea ce am facut la Trofeul Campulung Muscel, va invitam pe Vroom Vroom Vlog, pentru un Racing Vlog , cu un rezumat a unei zile de concurs din Campionatul National de Viteza in Coasta.

Video: YouTube

Sursa si imagini: comunicat remis Autostiri.ro


Tags: , , ,

Category: Altele, Prima pagina

Citește articolul precedent:
Cybernet Auto Center a prezentat oficial echipajul Raspopa/Diacu

Astazi, 19 iunie 2019, a avut loc in cadrul reprezentantei Cybernet Auto Center, dealer Skoda Piatra Neamt, prezentarea oficiala a...

Închide