spot_img

Racing MIMI în luptă până în ultima cu cursă a sezonului

Racing MIMI a devenit un automobil de curse redutabil mulţumită echipei Engage Engineering, Sezonul 2023 a marcat încă o dată un program plin cu 12 curse în 4 campionate naţionale. În prim plan în acest an au fost participările în Campionatul Naţional de Super Rally, o competiţie spectaculoasă desfăşurată pe circuite stradale în şase oraşe din România.

Aici Horia Platona a reuşit 2 clasări pe locul trei cu Racing MIMI în Clasa 2A, cea mai disputată din concurs dedicată tracţiunii faţă. Performanţele sunt şi mai remarcabile, fiind obţinute în cadrul unei competiţii redutabile, cu piloţi experimentaţi şi maşini de curse în pregătire de fabrică, aşa cum sunt modele TCR (Campionat Mondial de Turisme) sau Rally4. Înainte de ultima etapă, echipajul Racing MIMI este pe locul 3 în clasă într-o luptă foarte disputată. O victorie la Bucureşti asigură automat şi victoria în clasamentul final într-un campionat naţional de prim rang.

Etapa de la Bucureşti este planificată pentru sâmbătă pe 4 noiembrie în centrul Bucureştiului, în jurul Muzeului Naţional de Artă şi Sălii Palatului, un circuit stradal care promite să fie foarte spectaculos, dar şi foarte tehnic, ceea ce poate să fie un avantaj pentru Racing MIMI.

„Ne bucură mult că Super Rally a adus atât de mulţi concurenţi valoroşi cu maşini valoroase. Orice performanţă este cu atât mai valoroasă, având în vedere la cine ne raportăm. Competiţia ne onorează, o respectăm şi ne impulsionează să ne autodepășim. Din această perspectivă a fost un an special, plin de emoţii”, a declarat Alex Şeremet, Corporate Communication Manager.

Pentru ultima cursă, Racing MIMI a primit de la Engage Engineering un ultim tratament de optimizare de masă ceea ce a dus la un minus de 30 kg. În plus, pentru un plus de agilitate circuitele tehnice de Super Rally unde atingerea de jaloane poate genera penalizări, s-au eliminat oglinzile retrovizoare pentru prima dată.

Credit foto: Dragos Savu

Sursa: comunicat remis Autostiri.ro

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- FII CALM LA VOLAN -
15,346FaniÎmi place
703CititoriConectați-vă
1,380AbonațiAbonați-vă

Ultimele articole

- Partener Danny Ungur Racing -
- Brașov Amanet Auto-spot_img

Parteneri Autostiri