Prima etapă din cadrul Campionatului Naţional de Super Slalom nu va mai putea avea loc

| 26 iunie 2020 | 0 Comments

Prima etapă din cadrul Campionatului Naţional de Super Slalom, programată pe 27 şi 28 iunie, în Parcul Municipal Ploieşti Vest, nu va mai putea avea loc din cauza faptului că IPJ Prahova şi Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Prahova nu au dat, vineri, avizul favorabil pentru ca evenimentul să se desfăşoare, potrivit fras.ro.

În ciuda eforturilor comune făcute de către clubul organizator, GT Auto Club Sportiv, şi FRAS care au prezentat un plan de securitate refăcut şi adecvat măsurilor anti COVID-19, prin care perimetrul se securiza cu 1,5 kilometri de garduri metalice şi oameni de ordine pentru a interzice accesul publicului în acea zonă a parcului unde era stabilit traseul de concurs, Poliţia şi Jandarmeria nu au dorit să aprobe desfăşurarea competiţiei.

În aceste condiţii, Comisia Naţională de Super Slalom va comunica în cel mai scurt timp configuraţia calendarului pentru sezonul 2020. Organizatorul campionatului şi FRAS îşi cer scuze sportivilor licenţiaţi la Super Slalom pentru disconfortul creat.

Credit foto: Boboaca Ilie – Marius

VIA: fras.ro


Tags: ,

Category: Altele, Prima pagina

Citește articolul precedent:
DTO Rally Team atacă Raliul Perla Harghitei în formație completă

Cu două etape programate în primele luni ale anului, sezonul 2021 al Campionatului Național de Raliuri Betano continuă în acest...

Închide