VIDEO & FOTO. MINI Roadster

| 2 noiembrie 2011 | 0 Comments

MNI isi continua exapnsiunea cu modele noi marindu-si astfel familia.

Ultimul mebmbru al acestei familii este noul MINI Roadster, primul coupe cabrio cu doua locuri din istoria MINI.

Acum cateva luni bavarezii ne prezentau primul coupe, iar acum pe aceeasi platforma este prezentat acest cabrio.

Modelul se adreseaza unui segment de cumparatori ceva mai tineri care isi doresc o masina sportiva, eleganta si care sa iti ofere o mare satisfactie in spatele volanului.

Design-ul exterior pastreaza liniile fluide cu care ne-am obisnuit indiferent de model. Plafonul este din material textil si va fi actionat manul pentru ridicare sau coborare, iar din spusele inginerilor actionarea lui se face extrem de rapid si usor datorita unui sistem special conceput pentru acest model.

Desi o masina aparent fragila, noul MINI Roadster este echipat cu o multitudine de sisteme de siguranta incepand de la Controlul Dinamic al tractiunii pana la deja obisnuitele bare de protectie, specifice modelelelor cabrio, din spatele tetierelor care se ridica automat la viteza de 80 km/h. Acestea sunt proiectate sa protejeze pasagerii in cazul nefericit al unei rasturnari. Cumparatorii pot opta si pentru un paravan, amplasat in spatele barilor retractabile, pentru a reduce din intensitatea curentilor de aer.

Surprinzator sau nu exista si un portbagaj de dimensiuni nu foarte mici, 240l.

Motorizarile sunt cele obisnuite incepand de la 122 CP pana la 211 CP aici fiind inclusa si o motorizare diesel de 143 CP.

Asteptam cu nerabdare si prima filmare cu acest model.


Category: Noutati, Prezentare, Prima pagina

Citește articolul precedent:
Maserati 4CL

La debutul cursei de la Tripoli, din cadrul Marelui Premiu Libian din 1939, Gigi Villoresi a plecat din pole position...

Închide