Parada Vehiculelor Istorice – Tîrgu Mures

| 31 mai 2019 | 0 Comments

A 5-a editie a Paradei Vehiculelor Istorice din Tirgu Mures se desfasoara la Cetatea Tirgu Mures intre 31 mai si 1 iunie si este un eveniment asteptat de toti pasionatii de vehicule istorice si nu numai, iar anul acesta aduce noutati care il ridica la rangul evenimentelor internationale.

Organizat de Primaria orasului Tirgu Mures, evenimentul cuprinde Concursul de Eleganta, care incepand cu editia prezenta a intrat in calendarul evenimentelor FIVA International, arbitru din partea organizatiei mondiale fiind germanul Detlef Krukenkamp.

‘Pot sa spun ca fiecare editie imi provoaca o emotie aparte, acest eveniment il aleg intotdeauna din intreaga lista de evenimente din cursul unui an, un eveniment la care nu pot sa lipsesc. Masinile participante sunt expuse in interiorul Cetatii intr-o ambianta demna de cele mai prestigioase evenimente de acest gen din Europa iar pe parcursul a doua zile in interiorul ei vizitatorii pot admira atat frumusetea locului cat si masinile participante’ a declarat dl Cristi Luca care este membru al jurului concursului pentru a 3-a oara consecutiv.

O alta noutate este organizarea in paralel a primului simpozion international cu tema ‘Vehicule Istorice: Cultura, Educatie si aptitudini in Deceniul Urmator’. Moderatorii simpozionului sunt oficiali FIVA, profesori universitari din tara si strainatate, profesori din scoala de Arte si Meserii Tg. Mures si demnitari ai Ministerului Educatiei. Sunt invitati sa asiste la lucrarile simpozionului toti pasionatii de vehicule istorice, profesionistii din domeniu si nu in ultilmul rand studentii si elevii care doresc sa activeze in viitor in acest domeniu.

Parada Vehiculelor Istorice – Concurs de Eleganta, programul evenimentului este urmatorul:

Vineri, 31 mai
16.00 – 20.00 – Inregistrarea concurentilor – secretariat, Cetatea Tirgu Mures
Sambata, 01 iunie
10.00 – 11.00 – Deschiderea oficiala si parada masinilor – parcul Cetatii Tirgu Mures
11.00 – 18.00 – jurizare statica Cetatea Tirgu Mures
13.00 – 14.30 – Pranz – restaurantul Cetatii Tirgu Mures
11.00 – 18.00 – Simpozion international
20.00 – 21.00 – Seara de Gala, anuntarea castigatorilor la Concursul de Eleganta – organizat la Sala de evenimente de la Casa de Cultura „Mihai Eminescu”.

Credit foto: Dan Strauti – Autostiri.ro

Sursa: comunicat remis Autostiri.ro


Tags: , , , ,

Category: Classic cars, Prima pagina

Citește articolul precedent:
Spectacol pe Transfăgărășan pentru DTO Rally Team

Toate cele patru echipaje ale DTO Rally Team au concurat sub culorile echipei piteștene din plăcerea pentru curse și au...

Închide