spot_img

Opel Vivaro-e 100% electric, disponibil acum în varianta platformă cu benă

  • LCV-UL Opel fără emisii: disponibil acum cu platformă de înaltă calitate cu pereți pliabili și hayon pliabil
  • Platformă cu suprafață anti-alunecare pentru un transport sigur; compartiment spațios pentru depozitarea echipamentului montat dedesubt
  • Înălțime redusă a pragului de încărcare, de 86 cm și podea complet plată pentru o utilizare optimă a spațiului de încărcare

Gama largă de variante de caroserie pentru cel mai bine vândut vehicul comercial ușor (LCV) electric cu baterie, Opel Vivaro-e, continuă să crească odată cu o nouă ofertă care se alătură gamei. Pe lângă variantele Panel Van, Combi pentru transportul de persoane, Crew Van și Platform Cab, Vivaro-e fără emisii cu baterie litiu-ion de 50 kWh sau 75 kWh este acum disponibil în varianta platformă cu benă. Versiunea este oferită de experții germani, specialiști în vehicule transformate, Schoon Fahrzeug Systeme und Metalltechnik GmbH.

Bazat pe Opel Vivaro-e Floor Cab cu un singur rând de scaune și un ampatament de 3.27 metri, oferă o platformă de înaltă calitate cu dimensiunile 2,44 x 1,83 x 0,40 m (LxlxH). Hayonul și pereții laterali din aluminiu cu înălțimea de 40 cm se pliază pentru o utilizare ușoară. Cadrul robust din oțel cu rigiditate ridicată la torsiune beneficiază de o garanție de 10 ani împotriva perforării, grație galvanizării la cald.

Înălțimea redusă a pragului de încărcare, de numai 86 de centimetri, facilitează încărcarea și descărcarea. Podeaua platformei este complet plată, fără a pătrunde între pasajele roților. O treaptă pliabilă pe interiorul peretelui din spate permite accesul în siguranță la zona de încărcare. Panourile basculante de sub platformă completează aspectul high-end.

Este important ca încărcătura, bunurile și uneltele să fie depozitate în siguranță. Din acest motiv, podeaua de încărcare realizată dintr-o singură bucată prezintă o suprafață anti-alunecare. Trei inele de ancorare încorporate în cadrul exterior, pe fiecare parte, permit o fixare sigură a încărcăturii. Echipamentul poate fi depozitat cu ușurință în compartimentul spațios, cu o adâncime de aproximativ 2,4 m, situat sub zona de încărcare.

Capacul compartimentului, cu o lățime de 1,13 m, poate fi blocat și se poate plia pentru o utilizare optimă. În cazul în care clienții necesită și mai mult spațiu pentru depozitarea echipamentelor de lucru suplimentare, Schoon oferă ca accesoriu o cutie practică (1,80 x 0,63 x 0,53 m), care se fixează pe zona de încărcare direct în spatele cabinei vehiculului. Cu bateria de 50 kWh, platforma cu benă Vivaro-e oferă o sarcină utilă de până la 960 de kilograme.

Bateria litiu-ion este amplasată sub spațiul de încărcare, astfel că Vivaro-e nu face niciun compromis în ceea ce privește capacitatea de încărcare. Un sistem sofisticat de frânare regenerativă, care recuperează energia în fazele de frânare sau decelerare, oferă un plus de eficiență.

Pregătit pentru orice: electrificare fără compromisuri 

Sistemul de propulsie oferă o putere de 100 kW (136 CP) și un cuplu de 260 Nm, astfel că gama de modele Vivaro-e oferă un transport electrificat, fără niciun fel de compromis în ceea ce privește utilizarea. Viteza maximă controlată electronic de 130 km/h permite rularea pe autostradă, păstrând în același timp autonomia electrică. În funcție de versiune, Vivaro-e poate parcurge până la 328 de kilometri cu o singură încărcare a bateriei de 75 kWh (WLTP[1]).

Încărcarea modelului Vivaro-e este la fel de ușoară ca utilizarea acestuia. Prin stația de încărcare de perete, încărcare rapidă sau chiar un cablu pentru încărcarea de la o priză internă, dacă este necesar, Vivaro-e este pregătit pentru o varietate de opțiuni de încărcare. De la o stație publică de încărcare de 100 kW DC, bateria de 75 kWh se încarcă 80% în aproximativ 45 de minute. Opel oferă încărcătoare care asigură un timp cât mai scurt posibil de încărcare, precum și o durată lungă de viață a bateriei (acoperită de o garanție de opt ani/160.000 km).

Pe lângă bestseller-ul Vivaro-e, Opel oferă și furgoneta compactă Combo-e Cargo și cea mai mare autoutilitară din familia LCV-urilor, Movano-e. Întreaga gamă de vehicule utilitare ușoare Opel este complet electrică, oferind o mobilitate fără emisii. Cu noul Opel Vivaro-e HYDROGEN cu pile de combustie cu hidrogen, Opel continuă strategia de electrificare a mărcii.

[1] Autonomie în modul pur electric (WLTP): 59-60 km; autonomie electrică (ciclu EAER City) conform procedurii WLTP: 70-74 km. Autonomie determinată în conformitate cu metodologia procedurii de testare WLTP (Regulamentul (CE) nr. 715/2007, Regulamentul (UE) nr. 2017/1151). Utilizarea de zi cu zi poate fi diferită și depinde de diverși factori. În particular: stilul personal de conducere, caracteristicile drumului, temperatura exterioară, încălzirea/aerul condiționat, precondiționarea.

Sursa si imagini: comunica remis Autostiri.ro

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- MetalShow 2022 -
- FII CALM LA VOLAN -
15,114FaniÎmi place
703CititoriConectați-vă
1,160AbonațiAbonați-vă

Ultimele articole

- Partener Danny Ungur Racing -
- Partener – GT Auto Club Sportiv -

Parteneri Autostiri