spot_img

Noi gadgeturi de la Scania

The new tablet application WICkit, Wireless Instrument Cluster, assists driver trainers
The new tablet application WICkit, Wireless Instrument Cluster, assists driver trainers

Noi gadgeturi pentru transportatori și șoferi de la Scania

Șoferul, fapt deja cunoscut, reprezintă cel mai important factor când vorbim despre obținerea unui consum redus de combustibil și mentenanța optimă a vehiculului. Scania ajută șoferii să învețe mereu lucruri noi; indiferent de cât de experimentați sunt aceștia, gradul de conștientizare a siguranței rutiere și impactului asupra mediului înconjurător poate fi crescut prin programele Scania Driver Training și Coaching.

• Gadgeturi și tehnologii pentru dezvoltarea șoferilor profesioniști

• WICkit, sistem wireless pentru sesiunile de training

• Scania Black Griffin, ceasul invoativ

• Scania demonstrează, din nou, prin ambițiile sale că poate să dezvolte soluții de transport durabile, folosind tehnologie de top cu accentul pus pe șofer.

În industria transporturilor, motivarea șoferilor, creșterea interesului acestora pentru dezvoltarea și folosirea cunoștințelor dobândite, reprezintă provocări continue. Scania, oferă posibilitatea dezvoltării abilităților de conducere, folosindu-se atât de experiența dobândită a șoferului cât și de o tehnologie avansată.

Scania Driver Training se desfășoară în trei etape și este o parte esențială a pachetului de servicii Scania Ecolution. Inițial, șoferul conduce vehiculul așa cum este obișnuit. Ulterior are loc o sesiune de teorie, care se concentrează pe un stil de conducere economic. În timpul sesiunii de încheiere, șoferul primește sfaturi de la trainerul Scania despre stilul de conducere și modul în care acesta poate fi îmbunătățit.

Scania, pentru a optimiza etapa practica a sesiunii de training, a dezvoltat o aplicație pe tabletă: WICkit – Wireless Instrument Cluster, care primește date de la interfața de comunicare a vehiculului (VCI) prin wireless. Astfel, trainerul obține informații instant despre turometru, vitezometru, consumul de combustibil, etc și poate instrui șoferul. În consecință, șoferul iși va putea adapta stilul de conducere în timp real pentru a ajunge la un consum mai mic de combustibil, pentru a evita rupturi dure, pentru a reduce amprenta ecologică etc. În urma sesiunii de training, instructorul genereaza un raport automat care poate fi trimis prin email angajatorului și șoferului. Ulterior, informațiile obținute pot fi folosite și în timpul sesiunilor de coaching.

Scania Driver Coaching este cel mai bun mod de a vă asigura că vă amortizați investiția. Programul de coaching este personalizat pe șofer pentru ca acesta să își mențină și să își dezvolte noi abilități. În mod regulat, șoferul este sunat de instructorul Scania  pentru a discuta despre performanțele obținute și despre modul în care acestea pot fi îmbunătățite. Scorurile obținute sunt trimise șoferului și companiei printr-un raport emis de sistem.

Datorită tehnologiei avansate cu șoferul în centrul atenției, Scania a lansat Scania Black Griffin, o ediție limitată de ceasuri. Ceasul Sony SmartWatch3 integrat cu Sistemul de Management al Flotei face instant disponibile informații despre comportamentele de conducere pentru șofer. Este un ceas elegant, care afițează date despre combustibil, distanța, timpul de conducere și, atunci când este conectat la un smartphone (Android), oferă acces facil la calendar, apeluri, e-mail și mesaje.

Ceasul poate fi comandat prin Scania.com/watch și costă aprox. € 295. Noul Scania Watch și WICkit demonstrează direcțiile noi pe care Scania le-a ales, folosind tehnologie de top și cu accentul pus pe șofer.

VIA: Scania Romania

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- FII CALM LA VOLAN -
15,333FaniÎmi place
703CititoriConectați-vă
1,450AbonațiAbonați-vă

Ultimele articole

- Partener Danny Ungur Racing -
- Brașov Amanet Auto-spot_img

Parteneri Autostiri