Moto GP. Lorenzo şi Pedrosa se bat pentru victorie acasă la Rossi

| 3 septembrie 2010 | 0 Comments

Nu e timp de odihnă în Moto GP! Cea de-a 12 rundă a Campionatului Mondial vine la numai o săptămână după cursa de la Indianapolis, iar întrebarea rămâne aceeaşi: „Poate fi Jorge Lorenzo bătut?”

Acţiunea se desfăşoară foarte rapid în Moto GP, caravana a trecut Oceanul acasă la Valentino Rossi, la Misano, pentru Grand Prix-ul Statului San Marino. Lorenzo rămâne în continuare liderul urmărit de toată lumea, ibericul având de apărat ultimul record al sezonului, 100% podiumuri în toate cursele la care a luat startul.

Sezonul fenomenal al lui Lorenzo de anul acesta, poate fi reliefat de faptul că, cel mai „slab” rezultat al spaniolului de anul acesta, a fost locul trei obţinut la Indinapolis. În precedentele două curse ale lui de la Misano, la clasa superioară, Lorenzo a încheiat de fiecare dată pe poziţia a doua, un rezultat pe care duminică doreşte să le depăşească.

Pentru a câştiga însă, liderul clasamentului mondial va trebui să treacă de Dani Pedrosa, pilotul Repsol Honda fiind într.o pasă bună după victoria de weekend-ul trecut. Cele 68 de puncte ce îi despart pe cei doi par a fi ultima miză reală a campionatului.

În spatele celor doi continuă bătălia pentru locul trei, Andrea Dovizioso sau Casey Stoner, despărţiţi de trei puncte, dar şi Valentino Rossi, anunţăndu-şi intenţiile pentru finalul de sezon.

Gran Premio Aperol di San Marino e della Riviera di Rimini se va disputa în acest weekend, iar antrenamentele, calificările şi cursa vor putea fi urmărite de către iubitorii sportului cu motor pe Digi Sport şi pe Digi Sport Plus.


Tags: , , , , ,

Category: MotorSport, Prima pagina

Citește articolul precedent:
Alex Mirea cucereste Sinaia -„Aici si acum”!

Sub celebrul slogan ,,Aici si Acum” s-a desfasurat la Sinaia editia numarul 5 a Campionatului National de Viteza in Coasta....

Închide