spot_img

Moto GP. E oficial! Rossi la Ducati!

Cea ce toată lumea anunţa de câtva timp a devenit o certitudine ieri, după cursa de la Brno. Valentino Rossi a semnat un contract pe doi ani cu team-ul italian Ducati. Astfel, pilotul de 31 de ani va completa o echipă total italiană pentru constructorul din Bologna.

Rossi a demonstrat încă o dată dacă mai era nevoie că este un bun italian, mutarea la Ducati aducându-i Doctorului un salariu cu cinci milioane de euro mai mic decât la Yamaha.

Sosirea lui Rossi la Ducati deschide un nou capitol în istoria constructorului italian valoarea şi caracterul acestuia fiind considerate de italieni principalele atu-uri ale viitorului proiect Ducati GP. „Suntem extrem de fericiţi pentru că putem anunţa sosirea lui Rossi la Ducati. El este simbolul ’made in Italy’ la care team-ul nostru visează de câşiva ani!”, a precizat Gabriele Del Torchio, preşedintele Ducati Motor Holding.

De partea cealaltă Rossi, chiar dacă s-a arătat afectat de plecarea de la Yamaha, după şapte ani, a declarat că este fericit că a venit la o echipă italiană unde se simte acasă.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- FII CALM LA VOLAN -
15,332FaniÎmi place
703CititoriConectați-vă
1,460AbonațiAbonați-vă

Ultimele articole

- Partener Danny Ungur Racing -
- Brașov Amanet Auto-spot_img

Parteneri Autostiri